Znate li koga zapošljavate? Predstavljamo vam „Vodič kroz diplome“ za poslodavce

Univerzitet u Beogradu, JP EMS i partneri iz konzorcijuma Tempus projekta „Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji“,predstavljaju informativni materijal za poslodavce „Vodič kroz diplome“.

Vodič je nastao kao odgovor na potrebe poslodavaca u pogledu informacija o novim studijskim programima i novinama koje donose reforme visokog obrazovanja u Srbiji.

„Vodič za diplome“
ima cilj da doprinese boljoj informisanosti poslodavaca o reformisanim studijskim programima na univerzitetima u Srbiji i njihovom lakšem prepoznavanju novih obrazovnih profila svojih sadašnjih i budućih zaposlenih sa visokom stručnom spremom.

Kroz saradnju sa relevatnim partnerima i učešće u brojnim projektima koji imaju cilj da unaprede profesionalni razvoj, JP „Elektromreža Srbije“ se trudi da ohrabri i podrži mlade stručnjake kako bi svoje karijere ostvarili u našoj zemlji. Kao partner na TEMPUS projektu i jedini poslodavac iz javnog sektora, JP EMS je aktivno učestvovao u izradi „Vodiča za diplome“, koji obezbeđuje bolji uvid u kompetencije kandidata i prepoznavanje kvalitetnih kadrova.

Pogledajte još