Muškarac silovao maloletnu rođaku ometenu u razvoju

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je devojčicu, koja mu je dalja rođaka, čekao ispred škole da joj se završi prepodnevna nastava.

Ona je izašla oko 13 sati i, obzirom da je bilo lepo vreme, K.R. joj je predložio da se prošetaju do obližnje park-šume Kraljevica.

Stigli su do manjeg stadiona iznad kog se nalaze montažni toaleti, i uvukao je u jedan od wc-a. Počeo je da je svlači, ali se devojčica branila. To je iznerviralo silovatelja pa je počeo da je tuče po celom telu. Tako prebijenu i prestrašenu, K.R. je na kraju silovao.

- Policiju su pozvali šetači koji su na Kraljevici spazili raščupanu i prebijenu devojčicu kako besciljno luta. Prišli su joj, a ona je samo teško disala, jecala i imala prestravljen pogled. Uz to, imala je poderanu odeću. A na svako pitanje prolaznika, ona je samo ćutala. Prolaznicima je to bilo sumnjivo i pozvali su nadležne. Maloletnica je ćutala i pred policijom zbog čega su pozvani stručnjaci iz Centra za socijalni rad. Oni su uspeli da smire učenicu nakon čega im je ona sve ispričala – saznaje Blic nezvanično.

Policija je gotovo odmah privela K.R. koji je rekao da je sve bilo ''dobrovoljno jer je maloletnica pristala na seks''.

Protiv K.R. podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio silovanje i određen mu je pritvor do 48 sati, piše Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.