DAČA IKODINOVIĆ: Nataša je moja najveća greška

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović prvi put je progovorio o bivšoj supruzi Nataši Bekvalac, koju, kako sam kaže, ne smatra delom svog života. Naime, Dača je rekao da je pevačica ta koja je od njihovog razvoda pravila senzaciju, i da to čini redovno, i dodao da mu nije jasno zašto su njega zvali novinari kada mu se bivša draga udala.

Kada mu je novinar rekao da je Nata ipak deo njegovog života i da je zato logično da se on pozove za komentar, Ikodinović je bio direktan:

(old_image)

- E sad mi se već i više nego povraća, ako je to deo mog života, ja ću sada da se ubijem. Kada sam ulazio u brak sa njom, imao sam karijeru uspešnog sportiste, a na kom je nivou ona tada bila, u to ne ulazim. Pre nesreće sam bio sportista, a posle razvoda nisam ja bio taj koji je pravio senzaciju od cele priče, jer sam ćutao.

Čak i kada sam nešto rekao, izvlačili bi to iz konteksta da bi se tabloidi popunjavali, tako da sa tom pričom „posle“ ja nemam nikakve veze i zato poslednje dve godine nikome nisam davao intervjue - iskren je Danilo, koji se nadovezao da je i njegova prva žena veoma lepa, ali da nikada nije pravila senzaciju od njihovog braka i razvoda.

- Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije - završava sportista za portal „Srbija danas“.

Pogledajte još