DO SADA JE KRILA SVOJE POREKLO: Ivana Sirena je rođaka Zdravka Čolića!

Folk pevačica Ivana Sirena je do sada dolazila u interesovanje medija zbog svog neobičnog i provokativnog imidža, kao i kontraverznih izjava.

Sada je rešila da svima otkrije svoje poreklo, odnosno da je rođaka Zdravka Čolića, čije je potkrepila "moć da osvaja glasom i stasom".

- Jednom prilikom je moja izjava - vreme će pokazati ko je Ivana Sirena... postala pravi hit na društvenim mrežama. Neki su me shvatili neozbiljno i zbijali šale na moj račun... Kada sam to rekla, mislila sam najobjektivnije na sve moje potencijale prave zvezde... Glas, pojavu, borbenost, patrijahalno vaspitanje, poštenje, moral, čestitotst, osoba bez ijednog poroka, devojka koja se sama bori kao lavica i koja je samo veliki profesionalac u svom poslu, a zapravo jaki i retko normalna osoba zdravih razmišljanja... Ali sam takođe mislila na svoje poreklo koje malo ko zna... Dugo sam ćutala ali mislim da je došao trenutak da otkrijem iz koje porodice ja potičem... Znam da će to šokirati i iznenaditi mnoge, ali to je istina, a kažu da krv nije voda... I ne treba da iznenađuje dar koji imam od Boga da plenim i osvajam, kako pojavom, tako i glasom. Ja potičem od Čolića, u krvnom sam srodstvu sa našom najvećom zvezdom Balkana - Zdravkom Čolićem... Juče mi je bila velika čast što sam stupila u kontakt sa svojom familijom - Čolić, i jako sam srećna i ponosna - napisala je Ivana Sirena na Facebook-u.

Nadlanu / izvor: opera17

Pogledajte još