DŽENTLMENSKI Poklon ruže za sve dame na Retro tehno partiju

Andergraund će 7. marta obradovati sve beogradske klabere, pošto će na jednu noć žurkom “Oldies goldies“ vratiti zlatno doba domaće tehno scene. Jedan od naših najboljih disk džokeja, Dejan Milićević, i najizrazitiji domaći tehno predstavnik, Speedy, će vrteti hitove sa kraja devedesetih i s početka novog milenijuma. A kao specijalan poklon povodom Dana žena, u koji će se zakoračiti ovo veče, sve devojke koje dođu u klub će kao mali znak pažnje dobiti ružu.

- Te noći ulazimo u 8. mart, pa mislimo da je lep gest to što će sve dame dobiti po ružu na poklon. Biće tu i neke trake, koje će specijalno biti posvećene damama, ali nećemo sve otkrivati sada. A što se tiče muzike generalno, izvukli smo ploče koje nam već godinama stoje na policama i spremamo pravi put u prošlost. Put u zlatno doba beogradske tehno scene - kaže Milićević.

Milićević takođe navodi da će, pošto je popularni Ander već dugi niz godina zatvoren, ovo biti dobra prilika da oni malo mlađi klaberi po prvi put iskuse staru beogradsku tehno atmosferu. Zagrevanje radi Toma-Tek, drugi se za pult penje Milićević, dok žurku zatvara Speedy. Karte će do ponoći biti 300, a nakon tog vremena 400 dinara.

Pogledajte još