Ovčica Šone u nedelju dolazi u Beograd!

Ovčica Šone odlučila je da u okviru svoje velike avanture poseti i Beograd.

U nedelju osmog marta najmladji će imati priliku da se druže uživo sa najomiljenijom ovcom na svetu ŠONETOM! Tako je, u sklopu svoje velike avanture Šone će posetiti i naš grad i doći na projekcije svog velikog filmskog ostvarenja u bioskopu Cineplexx Delta City.

Drugari iz bioskopa i iz distributerske kuće su se potrudili da ceo dan prodje u slavu Šoneta pa će pored mogućnosti da ga lično upoznaju najmladji imati priliku da izlože svoje radove, figurice ovce Šoneta od plastelina ali i da nauče tajne stop-motion filmske animacije a u koje će ih uvesti profesionalci iz filmske i video produkcije „Studio 13“ i ŠONE lično.

Šonetov dan počinje u 13.00h a održava se u foajeu bioskopa Cineplexx Delta City.

Sve je idilično na pastoralnoj farmi u kojoj Šone živi sa svojim drugarima. O njima se brine nežan i dobroćudan farmer , trudeći se da životinje žive spokojno i bezbrižno. Ponekada ih samo uznemiri njihov prijatelj poštar, majstor i po koji stanovnik obližnjeg seoceta. Jednog tmurnog dana farmer nestaje i družina sa farme postaje zabrinuta za svog gazdu.Hrabri Šone odluči da predje preko svojih strahova i gazdu potraži u velikom gradu u koji su načuli da je odveden. Kako će se Ovčica Šone snaći surovom svetu i da li će pronaći svog gazdu ostaje da vidimo u ovom filmskom ostvarenju.

A za one koji su još neodlučni da li da dodju, donosimo trejler filma:

Pogledajte još