DNO Muž na najgori mogući način saznao da ga žena vara

Južnoafrikanac Neill Ngema (42) na najgori je mogući način saznao da mu supruga Sasha nije verna i to tako što joj se penis njenog ljubavnika zaglavio u vagini.

Preljubnici su u Johanesburgu iznajmili stan, dok je Sashin suprug bio na službenom putu. Solu Qobozi, koji je od Sashe mlađi 12 godina, zaglavio se penis u njoj, pa su počeli vrištati od bolova i dozivati u pomoć.

"Isprva sam mislila da vrište od užitka, međutim kada sam pokucala i ušla da vidim je li sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače dok je ona molila da je se oslobodi", ispričala je za lokalne medije komšinica Priscilla Ndlovu (34).

Uskoro se ispred stana okupilo čak 2000 ljudi koji su tražili da vide lica preljubnika, a stvari su otišle toliko daleko da je policija okupljene oterala suzavcem.

Lokalno stanovništvo uvereno je kako je ovo delo magije "muthi", koja služi da muž zaštiti intimne delove svoje supruge. Lekari pak tvrde da nije reč o magiji, nego medicinskom stanju "penis captivus", do kojeg dođe kad se mišići vagine stisnu.

index.hr/nadlanu

Pogledajte još