SEVERININA ZAMENA: Ovo je nova devojka Milana Popovića

Kako izvori Kurira tvrde, Popović je u trenutku suđenja sedeo u poznatom zagrebačkom hotelu „Esplanade“ i ćaskao sa Stipkovićevom, koja je baš tog dana doputovala iz Španije. Umesto da iznosi dokaze na sudu o tome kako mu je Seve potrošila 305.000 evra, zbog kojih je tuži, Milan je očigledno imao preča posla. Kako saznajemo, Popović je za to vreme uživao u društvu atraktivne plavuše u svom omiljenom hotelu u Zagrebu.

Tajni susret

- Milan i Fani su sedeli u lobiju hotela i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede. Sve vreme su pričali, zadovoljno se osmehivali i jasno se videlo da uživaju u druženju. Ona je otišla posle dva sata, dok je on nakon sastanka s njom ostao u hotelu - govori očevidac.

Kako dalje saznajemo, Stipkovićeva je tog dana doputovala iz Barselone i odmah je posetila biznismena u hotelu, što dodatno podstrekuje sve glasnija govorkanja da među njima ima nešto više od poznanstva.

U želji da proverimo ove navode pozvali smo zanosnu Fani, koja je pokušala da sakrije povezanost s Milanom.

- Tačno je da sam se pre nekoliko dana vratila u Zagreb zbog poslovnih sastanaka, ali se nisam videla s Popovićem. Ne znam odakle vam to - rekla je Stipkovićeva za Kurir.

Zataškavaju poznanstvo

Odmah po završetku razgovora s njom, pozvali smo Milana, ali je njegov broj već bio zauzet. Pod pretpostavkom da ga je Stipkovićeva dobila pre nas, ponovo smo okrenuli njen broj. Zauzeće i na njenoj liniji navelo nas je da pomislimo da ga je ona već obavestila o našim saznanjima. Popović nam do zaključenja broja nije odgovorio na pozive i poruke.

Njegov advokat Veljko Miljević potvrdio je da se Milan na dan suđenja nalazio u Zagrebu, ali da nije bilo potrebe da se pojavi na sudu.

- Moj klijent nije morao da se pojavi na sudu jer je to bilo pripremno ročište. Za mesec dana ćemo sastaviti odgovor na njihove dokaze, pa ćemo izaći na suđenje - rekao je Miljević za Kurir.

Pogledajte još