MUŠKARCI OTKRIVAJU: Ovo su 4 najpoželjnije žene za vezu

Navijačica

Ne zaboravite da je i momcima potrebna podrška, kao i nama u “onim danima”. Podržite ih kada je loš dan, recite mu da će sve biti u redu i potrudite se da ga oraspoložite. I ne zaboravite da su i porodična okipljanja neka vrsta podrške, ne ostavljajte ga u neprijatnim situacijama. Verujte, umeće da cene svaku podršku.

Samouverena žena

Žena je seksi kada je svesna svojih vrednosti, a u tom se slažu svi muškarci! “Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljnu vezu”, samo je jedan od rečenica koje muškarci možda neće reći vama u lice, ali svojim prijateljima sigurno hoće

Luckasta žena

Pokažite svoje pravo lice! Nemojte da vas bude sramota ukoliko i dalje povremeno gledate omiljeni crtani film iz detinjstva ili volite pliđane igračke. Momci vole luckaste devojke, samo naravno ne u svim prilikama. Zato drage dame, nemojte se plašiti da u situacijama kada ste sami pokažate i vašu luckastu stranu.

Avanturista

Poznato nam je da muškarci obožavaju kada im pokažemo i kažemo šta zapravo želimo u krevetu ili van njega! Oslobodite se! Predložite nešto novo, uzbudljivo jer sigurno ni vama identičan seks svake noći nije zanimljiv. Devojke avanturističkog duha osvojiće srce svakog muškarca. Muškarci maštaju o dami koja je spremna da isproba nove stvari! Dok su saglasni da su dame koje ne žele da probaju čak ni novo jelo izuzetno dosadne. Jedan od najboljih delova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima.

izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još