Ko je gospođica Ferari: O ČLANKOVIMA i mudrim izgovorima seksi plesačice

Istraživajući o kome je zapravo reč, pregledali smo desetine video snimaka s youtube-a i došli do zanimljivih zapažanja. Gospođica Ferari ima fanove, zapravo nastrljivu armiju obožavalaca koji je opsedaju za autogram.

“Ovim putem
htela sam da se obratim svim mojim fanovima i da im skrenem jedan sekundarni deo moje pažne u sledeće pitanje: Pošto iz dana u dan u masovnim količinama dobijama u svom inboxu na fejsbuk profilu vaše poruke u kojima me molite za aurtogram sa slikom”, kaže Tigrica Ferari i ubrzo ulazi u suštinu problema:

“I posle koje ste,
naravno, vi novinari koji me mrzite mene uzeli na zub pa me mrzite još više s nekim glupim ČLANKOVIMA i objavama”. Sve uspešne javne ličnosti izložene su zlobi i zlu novinara, znamo to svi odavno, zato i ne treba čuditi što gospođica Ferari ima problema sa predstavnicima “sedme sile”.

Pošto je novinare stavila na pravo mesto, pozabavila se malo i sobom. Objektivno,ali skromno sagledavajući svoje kvalitete, gospođica Ferari je, između ostalog, rekla: “Ja sam jedna pre svega jako kulturna, EDUKATIVNA, decentna osoba, osoba XXI veka širokih shvatanja i mudrih izgovora”.

Više o rijaliti zvezdi u nastajanju možete pogledati ovde:

(Nadlanu)

Pogledajte još