Singapur&Berlin underground rejv: XHIN i MARY VELO u klubu "DRUGSTORE"!

Subota veče u beogradskoj “techno katedrali” rezervisana je za još jedan pravi veliki rejv u saradnji sa “Power Source Music”. Domaću podršku pružiće Mirko Lazarević i Vladimir Erdber.

Karte se mogu kupiti u Zla Shtek shopu, u TC Sremska, ulici Maršala Birjuzova 2-4, po ceni od 690 dinara.

Xhin (Šin) poreklom iz Singapura, ušetao je u svet muzike davne 1997 godine. Nesto kasnije počinje da se bavi produkcijom i 2003 godine izdaje EP pod nazivom “Xycle” koji je poslužio kao odskočna daska za njegovu dalju muzičku karijeru. Nakon toga izdaje debi album pod nazivom “Supersonicstate” i dobija podršku muzičke javnosti. 2006 godine njegov rad je spazila etiketa „Meerestief“ iz Berlina,tu dolazi po preokreta u njegovoj karijeri, izdaje remiks za dablinski Five Green Circle’s a traka pod imenom „Ronan’s BBQ“ pravi haos na tehno podijumima širom evropskih underground klubova. Ubrzo se seli za Berlin, gde sada izdaje za etiketu „Stroboscopic Artefacts“ i promoviše svoj mračni, intenzivni i eksperimentalni tehno. Poznat je po futurističkom zvuku i mešavini tehna, ambijenta i IDM-a.

Kanađanku Mary Velo je beogradska publika imala priliku da čuje tokom prošle godine . Uspešno se bavi produkcijom i iza sebe ima izdanja za etikete poput: „Frozen Border“, „Semantica“, „Gynoid Audio“ i „Coincidence“ i pokazuje da njeni talenti vode ka vrhu. Njene trake puštaju i poznati producenti poput; Silent Servant, Function, James Ruskin, Ben Sims, Rebekah, Brendon Moeller, Edit Select, Dominik Eulberg, Toby Tobias i ROD. Traka nazvana „Detune“ je svrstana u Sandwell District’s Fabric 69 mix cd. Mary je nastupala po poznatim klubovima i festivalima širom evrope poput Berghaina.

info

Mala priprema za subotu 🙂

Xhin:

Mary Velo:

Veče pre ovog velikog rejva, petak 13., otvaramo "Tajne odaje"!!!

DIGITAL TSUNAMI strikes Belgrade - 13/3 @ Drug§tore

FULL MOON + FRIDAY the 13th = trouble in the slaughterhouse!

§mall room
Ernestas Sadau (Digital Tsunami)
33.10.3402 (E.S.P. Institute) DJ SET
Kristijan Molnar (Christallization)

§ecretchamber§
BEYOND HOUSE crew

Full info

how to find us

Pogledajte još