Singapur&Berlin underground rejv: XHIN i MARY VELO u klubu "DRUGSTORE"!

Subota veče u beogradskoj “techno katedrali” rezervisana je za još jedan pravi veliki rejv u saradnji sa “Power Source Music”. Domaću podršku pružiće Mirko Lazarević i Vladimir Erdber.

Karte se mogu kupiti u Zla Shtek shopu, u TC Sremska, ulici Maršala Birjuzova 2-4, po ceni od 690 dinara.

Xhin (Šin) poreklom iz Singapura, ušetao je u svet muzike davne 1997 godine. Nesto kasnije počinje da se bavi produkcijom i 2003 godine izdaje EP pod nazivom “Xycle” koji je poslužio kao odskočna daska za njegovu dalju muzičku karijeru. Nakon toga izdaje debi album pod nazivom “Supersonicstate” i dobija podršku muzičke javnosti. 2006 godine njegov rad je spazila etiketa „Meerestief“ iz Berlina,tu dolazi po preokreta u njegovoj karijeri, izdaje remiks za dablinski Five Green Circle’s a traka pod imenom „Ronan’s BBQ“ pravi haos na tehno podijumima širom evropskih underground klubova. Ubrzo se seli za Berlin, gde sada izdaje za etiketu „Stroboscopic Artefacts“ i promoviše svoj mračni, intenzivni i eksperimentalni tehno. Poznat je po futurističkom zvuku i mešavini tehna, ambijenta i IDM-a.

Kanađanku Mary Velo je beogradska publika imala priliku da čuje tokom prošle godine . Uspešno se bavi produkcijom i iza sebe ima izdanja za etikete poput: „Frozen Border“, „Semantica“, „Gynoid Audio“ i „Coincidence“ i pokazuje da njeni talenti vode ka vrhu. Njene trake puštaju i poznati producenti poput; Silent Servant, Function, James Ruskin, Ben Sims, Rebekah, Brendon Moeller, Edit Select, Dominik Eulberg, Toby Tobias i ROD. Traka nazvana „Detune“ je svrstana u Sandwell District’s Fabric 69 mix cd. Mary je nastupala po poznatim klubovima i festivalima širom evrope poput Berghaina.

info

Mala priprema za subotu 🙂

Xhin:

Mary Velo:

Veče pre ovog velikog rejva, petak 13., otvaramo "Tajne odaje"!!!

DIGITAL TSUNAMI strikes Belgrade - 13/3 @ Drug§tore

FULL MOON + FRIDAY the 13th = trouble in the slaughterhouse!

§mall room
Ernestas Sadau (Digital Tsunami)
33.10.3402 (E.S.P. Institute) DJ SET
Kristijan Molnar (Christallization)

§ecretchamber§
BEYOND HOUSE crew

Full info

how to find us

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.