Laka o fudbalskoj karijeri, životu u Njujorku, inspiraciji, ljubavi i džentlmenstvu u emisiji Impuls

Laka na bosanskohercegovačkoj muzičkoj sceni egzistira još od 1998. godine. Poznat po tome da objavljuje jednu pesmu i spot godišnje, postepeno ali trajno je osvajao simpatije regionalne publike zahvaljujući luckastim tekstovima, jedinstvenom i ekstravagantnom izgledu i nastupima. 2008. godine, Laka biva izabran za predstavnika BiH na Eurosongu u Beogradu, gde osvaja 10 mesto sa numerom „Pokušaj“, koja ubrzo postaje hit na ovim prostorima. Iste godine Laka i njegova sestra Mirela osvajaju i prestižnu MTV Best Adria Act nagradu za najbolje regionalne izvođače.

Iza sebe ima dva studijska albuma, „Zec“ iz 2007. godine, i „Stvorenje“ iz 2010.

U emisiji Impuls svedočićete Lakinom inovativnom stilu, izvrsnom smislu za humor, otvorenosti i ležernosti dok bude pričao o svojoj fubalskoj karijeri iz dečačkih dana, životu u Nju Jorku, inspiraciji, ljubavi, vezama i džentlmenstvu.

U okviru emisije Impuls, osim intervjua sa Lakom, saznaćete i aktuelne vesti iz sveta šoubiza, očekuju vas još i MTV filmske vesti, a dobićete i uvid u stanje na Domaćici, jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi.

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Pogledajte još