Najbizarniji seks ikad! Da li ste i vi ovoliko kreativni?

To ćete otkriti ukoliko pročitate sledeće bizarne ljudske ideje.

Tegla sosa

Jednom prilikom, na plaži je uhvaćen 46-godišnji muškarac, koji je pokušavao da ostvari seksualni odnos sa teglom sosa. Policijska potera je dugo trajala, a kada su ga uhvatili, bio je delimično nag sa penisom u tegli.

Klupa u parku

Policija u Hong Kongu pozvana je u pomoć kada je primećen muškarac kome je penis zapeo u rupi na klupi u parku. Akcija spašavanja zaglavljenog muškarca trajala je četiri sata, a on je svoju bizarnu ideju opravdao svojom radoznalošću da isproba seks sa klupom.

Bicikl

(old_image)

Nakon što je jedan Šveđanin umro posle pokušaja da ostvari seksualni odnos s osinjim gnezdom, jedan drugi genijalac je snimljen kamerom kako pokušava da ima seks s biciklom.

Kauč

Policajac je ugledao muškarca kako trlja svoj penis između jastuka napuštenog kauča na ulici. Nakon što je priznao krivicu, ovaj 47-godišnjak je osuđen na pet meseci zatvora.

Kolica za piće

Tokom vožnje prema Glazgovu, vidno alkoholisan muškarac uhvaćen je kako pokušava da ima seks s kolicima za piće u vozu. Osuđen je na 100 sati društveno korisnog rada.

Land Rover

Sigurnosne kamere uhvatile su muškarca, koji sa spuštenim pantalonama naskače i trlja svoj penis o parkirani Land Rover. Ovaj otac troje dece dobio je zabranu izlazaka tokom vikenda u naredna 3 meseca.

Sto za piknik

Ako vam je slučajno nejasno kako je ovo fizički moguće, radilo se o stolu koji je na sredini imao rupu za suncobran. Neopreznog muškarca snimio je komšija i prijavio ga policiji.

Testo

Jedan forumaš je anonimnost interneta iskoristio kako bi sa svima podelio jedno od svojih najboljih iskustava u životu, a to je seks s testom za picu.

Vozilo hitne pomoći
Slično avanturisti s Land Roverom, muškarac je uhvaćen kako se trlja po haubi vozila hitne pomoći. Ako ga imalo opravdava, konzumirao je alkohol i marihuanu.

Vruć sendvič

(old_image)

Nakon što je jedan korisnik Tvitera objavio kako će, ukoliko njegov post doživi 420 retvitova putem Vine-a objaviti svoj odnos sa vrućim sendvičem, ljudi su odmah počeli da retvituju kako bi videli tu glupost. Čovek je ispunio svoje obećanje i objavio snimak.

Korpa za veš

Usamljena domaćica Beki na tv-u je prilikom učestvovanja u šou "In The Bedroom With Dr Laura" priznala kako se samozadovoljava trljanjem o korpu za veš. Na taj način samozadovoljavala se još od fakulteta, a postala je toliko zavisna da se radije trljala o korpu nego imala seks sa suprugom.

Nadlanu / izvor: b92

Pogledajte još