Četiri osobe povređene u četiri saobraćajna udesa u Beogradu

Muškarac star oko 78 godina je kao putnik u autobusu oko 19.30 časova u Kirovljevoj ulici na Banovom Brdu zadobio razderotinu glave i povredu grudnog koša, a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Muškarac star oko 45 godina je kao pešak oko 20.55 časova u Ruzveltovoj ulici zadobio povredu ruke, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 23.45 časova u Ulici Mite Ružića na Zvezdari muškarac star oko 42 godine je zadobio povrede grudnog koša i stomaka, a prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Muškarac star oko 34 godine je u udesu oko 00.25 časova u Ulici Tošin Bunar na Novom Beogradu zadobio povredu desnog kolena, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija, odnosno provetravati prostorije i uzimati tople napitke, limun, med, đumbir i magnezijum.

Izvor: Blic

Pogledajte još