Roditelji se opraštali od mrtve bebe, a ona ih stisla za prst i OTVORILA OČI!

Kejt i Dejvid Og uplašili su se kada su saznali da će njihovi blizanci morati na svet doći nakon samo 26 nedelja.

Dok je Kejt bila u porođajnoj sali, Dejvid ju je čekao ispred sa nestrpljenjem da sazna kog pola je njihovo dete. Međutim, ubrzo je shvatio da je nešto krenulo po zlu.

Tada su čuli nešto najteže u njihovom životu. "Vaše dete je rođeno mrtvo" rekao im je lekar. Blizanac kog su planirali nazvati Džimi nije preživeo. Kejt je u tom trenutku uzela beživotno telo svog blizanca i prislonila ga na svoje grudi, a očajni otac je prislonio i Kejt i bebu uz sebe. Oni su svu ljubav svoju pokazali u tom momentu, jer za to više ne bi imali prilike.

Neko vreme su tako ležali, izbezumljeni od šoka, ali tada je počelo nešto da se događa. Beba, za koju su mislili da je mrtva počela se mrdati. Odmah su dozvali babice, ali one su im samo rekle da je vreme da se oproste sa bebom. Ali, mama je i dalje grlila bebu i na opšte zaprepaštenje svih u bolnici, Džimi je napokon otvorio oči i uhvatio tatin prst.

Džimi i njegova sestra Emili danas su srećni i zdravi petogodišnjaci, a ne prođe dan da se roditelji ne sete čuda koje je njihova porodica doživela.

"Ponekad kad ih zagrlim pomislim da li ih možda prečvrsto stiskam, jer znam koliko smo bili blizu da ih izgubimo", priseća se Kejt.

Nadlanu / izvor: srbijadanas

Pogledajte još