SOUTHERN SOUL Festival Montenegro 2015 najavljuje: JARROD LAWSON, DJ SPINNA, BADBADNOTGOOD

Ovog leta u Ulcinju vas očekuju velike internacionalne na svojim live nastupima BADBADNOTGOOD iz Kanade i JARROD LAWSON iz SAD-a, DJ legenda iz Njujorka DJ SPINNA, zatim DJ NATURE, DOM SERVINI, DJ GILLA, ABI CLARKE i MUCHO SOUL iz Velike Britanije, KEZ YM iz Japana, KITO JEMPERE iz St Petersburga, DAIRMOUNT iz Berlina, FOOD FOR YA SOUL iz Brisela, te zvezda u usponu CORRADO BUCCI iz Italije.

Jarrod Lawson je kompozitor, klavijaturista i pevač koji najveću inspiraciju nalazi u legendama kao što su Stevie Wonder i Donny Hathaway, dok ga u jazz svetu upoređuju sa Al Jarreau i Mark Murphy.

BADBADNOTGOOD je jazz trio iz Kanade koji će vas zadiviti svojim zvukom i improvizacijom koja pomera granice.

Dj Spinna je Bruklinski DJ, producent i umetnik, koji je tokom svoje karijere razbio muzičke barijere između svetova hip-hopa, deep housea, soul i jazz-a radeći sa svima počevši od Mos Def, Masta Ace, Pharoahe Monch i Eminema, preko Eric Roberson, N'dea Davenport i Mary Mary do Stevie Wonder, Roy Ayers i Sergio Mendesa.

Iskustvo, strast, veština i raznolikost muzičkih žanrova Dj Nature zasigurno će obezbediti pun dancefloor i dovoljno energije za igranje do jutra.

Iz Japana nam stiže Kez YM, house DJ i producent koji je dobio odobrenje od legenda kao što su Moodymann, Larry Heard, Osunlade, Jimpster, Cassy. Njegova besprekorna diskografija i fuzija soul i housa zvuka upotpuniće doživljaj Southern Soul Festivala.

Do sada najavljenih šest live nastupa i preko 20 DJ nastupa, uz treću objavu od još petnaestak izvođača, ukupno 40, predstavljaju više nego dobar uvod u ovaj već u stručnim muzičkim krugovima u Evropi jako cenjen butique muzički festival. Značaj festivala prepoznali su vodeći britanski muzički mediji kao sto su Resident Advisor, Gigslutz, The Ransom Notes, i okarakterisali ga kao jedinstvenog po programskoj koncepciji i boutique vibe-u.

Prvi kontigent pretprodajnih karata za građane iz EX-YU država po ceni od 34 eura je rasprodat, kao i kontigent karata u promotivnoj akciji koja je trajala od 20. do 27. februara. Prodaja 4-dnevnih karata po ceni od 49 eura će trajati do 15. aprila. Nakon toga, sve do 24. juna, pretprodajna cena festivalskih karata će iznositi 59 eura, a na ulazu će biti 65 eura.

Jednodnevne karte biće puštene u prodaju u maju.

Više informacija na:
www.southernsoulfestival.me
Facebook
Najlepši momenti SSF 2014.

Pogledajte još