Modni saveti za devojke sa malim grudima

Pomislile biste - Zašto ne mogu da nose šta god im padne na pamet? - ali odgovor je jednostavan.

Vrlo lako se može desiti da ono što ste obukle učini da izgledate kao dečak, bez ikakvih oblina.

U današenjm postu otkrivamo vam koji su to najbolji odevni modeli za devojke i dame koje majka priroda nije obadrila bujnim poprsjem.

1. Visok okovratnik
- Zatvorenije bluze i majice će s jedne strane pažnju usmeriti na vaše lice, a sa druge istaći će vašu siluetu i učiniti da vaše grudi izgledaju veće.

2. Jako dubok V izrez - Prednost malih grudi jeste ta što nemate bojazan da će nešto da ispadne iz V izreza ili da ćete izgledati vulgarno. Slobodno obucite bluzu ili košulju sa jako dubokim dekolteom, a ako želite izgledate ultra seksi preskočite grudnjak u potpunosti!

3. Ruke u prvom planu
- Ako želite da skrenete pažnju sa grudi, obucite bluzu ili majicu bez rukava i istaknite izvajane ruke. Idealan spoj će biti model sa visokim okovratnikom bez rukava!

4. Leđa u prvom planu - S obzirom da vam grudnjak u većini slučajeva nije ni potreban vi bez bojazni možete da nosite modele sa golim leđima. Oni će vašem izgledu dati jednu seksi ženstvenu notu bez vulgarnog utiska kakav može da se dobije ako gola leđa ukombinujete sa golim bujnim poprsjem.

5. Istaknite struk - Gotovo da nema telesne građe kojoj isticanje struka ne laska, ali ovaj trik je posebno delotvoran za dame sa malim grudima. Peplum modeli odeće i visoke suknje A kroja će istaći struk, pa će torzo delovati krpuniji, a samim tim i grudi.

6. Detalji, ukrasi - Ovo je još jedan itekako delotvoran trik. Birajte bluze i majice sa ukrasnim kamenčićima i detaljima vaše grudi će izgledati veće. Pravilo je jasno - što šarenija bluza ili majica, to će grudi delovati veće.

7. Dodatna tekstura - Osim detalja poput kamenčića i šarenog printa, sjajan način da grudi učinite vizuelno većim jesu bluze i majice sa teksturom potut karnera, volana, resa...

8. XL veličine - Dok XL veličine majica, bluza i džempera čine da krpunije dame deluju za broj veće, pripadnice lepšeg pola sa malim grudima ovu brigu nemaju. Šta više, ovi modeli će im dati jedan opušten izgled, a ispod širokih majica se neće ni videti da li imaju mali ili velike grudi. Kombinujte ih uskim pantalonama i helankama kako vas odeća ne bi ,,progutala''.

9. Izbegavajte strkturu - Čak iako imate neku formalnu priliku izbegavajte odeću sa strogim krojem i čvrstim materijalima koji mogu da vas učine ravnom i bez oblina. Umesto njih odlučite se za lepršave modele od mekanih materijala kao što su haljine i bluze na preklop. One same posebi imaju dodatnu teksturu u prevojima materijala, a nežno će pratiti liniju tela.

mogujatosama/nadlanu

Pogledajte još