Ona ima DVA ogromna problema zbog kojih ne može da nađe dečka!

Kristi Lav ima 36 godina i problem: ne može da nađe dečka zbog ogromnih (potpuno prirodnih, tvrdi) grudi. Amerikanka, koja živi u Atlanti, odlučila je tako javno poručiti svima koji su možda zainteresovani da poslušaju njenu priču o potrazi za muškarcem, a u to ime debitirala je i u reality showu "Strange Love".

Kristi je inače maserka, a u slobodno vreme zarađuje "džeparac" od oko 1000 dolara na dan tako što se sa svojim ogromnim grudima sa klijentima valja po krevetu. Dosadilo joj je sve to pomalo, kako kaže, te očajnički želi pronaći dečka. "Tražim pravu ljubav. Nekoga ko će me voleti, kao i ja njega. Moje sise više ne mogu biti same, vreme je da im pronađem pravog muškarca", kaže Kristi, kako prenosi Daily Mail.

Njene grudi, koje zajedno teže oko 15 kilograma, znaju predstavljati i probleme praktične prirode. "Nekad, dok kuvam, njima srušim posuđe, svuda upadaju", priča Kristi, ali i dodaje da znaju biti i "strašno korisne". "U njih strpam mobilni, ključeve, parfem, vozačku dozvolu...", objašnjava ona.

Iako, kako kaže, traži muškarca koji je neće voleti samo zbog ogromnih grudi, ipak voli kada su one u centru pažnje. "Pre sam zbog njih bila tućna i sramila sam ih se, ali, kasnije kad sam počela da radim kao maserka, shvatila sam da su one veliki plus", priča Kristi i dodaje: "Doktori su mi preporučili smanjivanje zbog zdravstvenoh rizika, ali kod žena u mojoj porodici to je normalna pojava i sve su zdrave. Ali, porodica se ne slaže s načinom na koji zarađujem svojim velikim grudima, njima je to nemoralno".

Pogledajte još