Još uvek se proveravaju podaci da li je devojčica juče oteta nasumično

Stefanović je dodao da je u saradnji sa francuskom policijom ustanovljeno da dete, čiji je pasoš planiran da bude korišćen nakon otmice deteta, zaista i postoji. Ministar je rekao da je dvoje od troje osumnjičenih za otmicu od ranije poznato francuskoj policiji.

Privatizacioni savetnik Boris Milošević rekao je da će mišljenje o Železari biti dostavljeno do kraja nedelje, posle čega će o tome odlučivati Vlada.

Leks specijalis o Beogradu na vodi biće razmatran u Skupštini Srbije po redovnoj proceduri, a obrazlagaće ga Aleksandar Vučić. Premijer je rekao da se ništa ne krije kada je reč o tom projektu, odnosno zakonu.

"Izbegli smo hitni postupak jer mi ništa ne krijemo. Mi želimo dobro ovoj zemlji, želimo unapređenje i rast građevinske industrije"', rekao je Vučić.

Vučić je poručio da će on zastupati Vladu Srbije u parlamentu istakavši da se nikada nije plašio istine niti razmene argumenata.

Mislim da je to jedan od najvažnijih projekata za budućnost Srbije, ne samo za Beograd, za pomeranje sa mrtve tačke naše građvinske industrije i kompletnog industrijskog sektora", istakao je Vučić.

Premijer je poručio da će zbog toga zakon braniti svim srcem, svom snagom i voljom. Vučić je pozvao ministre da budu u pripravnosti jer će pre sledećeg četvrtka biti održane još najmanje dve sednice Vlade.

rts/nadlanu

Pogledajte još