DAN PRE MONSTRUOZNOG ZLOČINA: Bizaran status ubice iz taksija

"Gospode Bože .., znam da sam grešan !! Ne tražim da mi opraštaš grehe ,sam treba da ispaštam sam sam ih i napravio !! Ali te zato molim da mi pomogneš da ih više ne činim, i molim te Gospode daj i meni malo sreće nek i mene jednom sunce ogreje !! Unapred hvala Gospode Bože" - piše na Fejsbuk profilu Miroslava Matića (32) iz Ljubovije.

(old_image)

Status je napisan bukvalno dan uoči nesrećnog događaja kada je Matić zaustavio vozača Pink taksija Ćiru T. (41) i nemavši novca da mu plati vožnju u njega ispalio nekoliko metaka.

Nakon što je došla na mesto uviđaja, policija je 150 metara dalje naišla na još jedno beživotno muško telo a ispostavilo se da je u pitanju Miroslav Č.(39).

Policija sumnja da je Matić odgovoran za oba zločina.

Ovaj vatreni navijač Partizana odranije je poznat policiji po tučama i problematičnom ponašanju, a u poslednje vreme se spekuliše da je imao problema sa drogom, zbog čega mu je često trebao novac.

Rekonstrukcija događaja pokazuje da je kobnog 12. marta Matić zaustavio taksi, posle određenog vremena upucao taksistu, gurnuo vozilo u jarak, nakon čega je naišao i zastao nesrećni Ćiro u nameri da pomogne.

Matić je sa roditeljima živeo u selu Bukovica, povremeno je radio kao građevinski radnik u Rusiji i ima dve sestre koje su udate.

Nadlanu

Pogledajte još