PROŠIRENJE: Ognjen i Danijela kupuju penthaus od 150 kvadrata

- Stan u kome žive Danijela i Ognjen jednosoban je i već odavno planiraju da ga prodaju. Konačno su našli i kupca, pa su pre nekoliko dana angažovali agenta za prodaju nekretnina da im nađe nov životni prostor. Želja im je da kupe stan od oko 150 kvadrata u centru grada. Kako su pale cene nekretnina na toj lokaciji, mogu da se nađu dupleksi u novogradnji i za 200.000 evra.

Voditelj i vlasnica modne agencije planiraju proširenje porodice, tako da će im trebati mnogo veći stan, pa hoće na vreme da se presele. Danijela je presudila da odu u centar zbog njenog posla, dok je voditelj želeo da ostanu u elitnom naselju - kaže izvor Kurira blizak bračnom paru Amidžić.

Voditelj je u jednom intervjuu još pre godinu i po dana najavio da razmišlja o kupovini nove nekretnine.

- Stan u kome sada živimo na Dedinju zaista je odličan, ali je premali za naše stvari. Ja volim Dedinje i potez oko Savskog venca, ali mi se sviđa i Banjica. U nekom od tih delova grada voleo bih da kupimo stan - rekao je svojevremeno Amidžić za jedan nedeljnik.

I Danijela je tada iznela predlog da ostanu na Dedinju, ali je u međuvremenu svoj biznis preselila u centar prestonice.

- Volela bih da kupimo stan na istoj lokaciji gde trenutno živimo. Mirno je, lepo i čistije u odnosu na druge delove Beograda - rekla je tada Dimitrovska.

U međuvremenu, stvari su se promenile, što nam je potvrdio i Ognjen kada smo s njim kontakirali.

- Tačno je da Danijela i ja tražimo neki stan ne manji od 100 kvadrata. Opcija nam je Dorćol - kratko je voditelj rekao za Kurir.

Pogledajte još