PONOSNI NA SVOJE "male" NEDOSTATKE: Osnovana stranka malih penisa!

Novi statistički podaci tvrde da je prosečna veličina penisa 13,1 centimetara, manje nego što se dosad verovalo, međutim, šta ako ste među onima kojima je i to nedostižno?

Priznati to je veoma teško, međutim, našla se hrabra duša koja je na svom blogu objavila kako je to živeti sa malom alatkom, a njegovo priznanje postalo je internet hit.

Njegovo je ime Ant Smit, a taj 47-godišnji inženjer iz Londona otkrio je zašto je odlučio da s javnošću podeli najintimnije informacije, ali i kako je to “uvek biti kratak”.

O temi malog penisa razgovarao je u alkoholisanom stanju sa novim, ali dobrim prijateljem, kojem je priznao da je zbog toga zabrinut.

Bio sam jako pijan i nije mi se dalo da ponovo lažem. Na moje iznenađenje, on je takođe bio zabrinut zbog veličine svog penisa. Mislio sam da smo u sličnoj situaciji pa sam pristao da otkrijemo brojke. Rekao mi je da ima 15 centimetara, na što sam ja rekao da imam 10, a olakšanje na njegovom licu je bilo i više nego vidljivo. Reći istinu bilo je stvarno oslobađajuće i bilo je lepo umiriti prijatelja. Tada sam shvatio koliko su besmisleni naši strahovi i da bih mogao pomoći mnogima – ispričao je.

Zbog toga je na svom blogu objavio post, u nadi da će muškarci u istoj situaciji biti iskreni kako bi složili realniju sliku o tome šta je normalna veličina penisa, za razliku od one koju možete videti u pornićima i reklamama.

Sledećih meseci izvodio je svoju pesmu na nekoliko mesta u Londonu, a nakon svakog nastupa dobio je podršku od barem jednog muškarca kojem je bilo drago da se načela ta tema.

– U septembru prošle godine mediji su primetili šta radim i počeo sam da dajem intervjue širom sveta. Činilo se da sam našao magičnu formulu, način razgovora o toj temi koji nije bio bolan. Odjednom su svi pričali o mom malom penisu, koji savršeno radi – našalio se.

Lično je odgovarao hiljadama muškaraca koji su mu se javljali, a u jednom trenutku to mu je postalo preteško. U tom trenutku dobio je ponudu za snimanje dokumentarca, pa je pristao misleći da je to način da odgovori baš svima na njihova pitanja.

– Kako bih napravio nešto trajnije, osnovao sam Stranku malih penisa. Zbog toga sam morao da razmislim o svim pitanjima vezanim za to, što je bila avantura i za mene jer sam većinu života živeo u negiranju činjenice da imam mali penis – dodao je.

Tvrdi da je u drugim oblastima života bio uspešan, ali u tom nije.

– Bio sam loš u seksu, ne zbog toga što sam kratak, nego zato što sam se plašio da vežbam i nisam verovao da bi od mene moglo nešto da bude na tom polju. Srećom, nakon samo 17 godina moja supruga me uverila u suprotno – rekao je.

Zato Strankom malih penisa želi da podstakne druge da budu hrabriji po tom pitanju.

– Verujem da je na neki način Stranka malih penisa učinila svet lepšim mestom – zaključuje Ant.

(old_image)

Nadlanu / izvor: index.hr

Pogledajte još