TRAGEDIJA: Ubio ljubavnicu, pa izvršio samoubistvo

Istraga, ali i svedočenja meštana navode na zaključak da je Bogdan ubio svoju ljubavnicu, a zatim izvršio samoubistvo. Muškarac koji je slučajno naišao na beživotna tela prošlog vikenda došao je u Kozin sa porodicom u obilazak imanja. Kako saznajemo, policija je na licu mesta pronašla i pištolj iz koga je pucano. Pored tela Bogdana i Janje je pronađena crvena ruža.

„Nakon uviđaja konstatovano je da je šezdesetsedmogodišnjak iz Obrovca, kod Bačke Palanke, hicem iz pištolja ‘zastava M57‘ ubio dvadesetdevetogodišnjakinju iz Obrovca, a da je posle toga i sebi pucao u grudi”, kažu u MUP Unsko-sanskog kantona.

Vest o tragediji dvoje sugrađana šokirala je sve u Obrovcu nadomak Bačke Palanke.
- Šuškalo se da ima nešto između mlade žene i već starog čoveka, ali bili su uvažavani – kaže Mikan Lazić.

Bogdanov prijatelj priča da su njih dvoje tajno otišli iz Bačke Palanke, a pretpostavljaju da im je bila namera da trajno ostanu u Bosni. S. M.

Njih dvoje su u selu Kozin, udaljenom tridesetak kilometara od Sanskog Mosta, boravili od 11. marta, gde je Bogdan živeo pre rata. Tokom devedesetih otišao je u Srbiju, ali je posećivao rodni kraj. Devojka je rođena u Gradačcu, ali je i ona poslednjih godina živela u Bačkoj Palanci.

- Njihova tela pronađena su ispod stabla, kod potoka, u blizini kuća. Sumnja se da se tragedija dogodila pre nekoliko dana, a da su tela tek sada pronađena – kaže za “Blic” izvor iz istrage.

Meštani pričaju da je Janja bila Bogdanova ljubavnica, jer su čuli da ima muža u Srbiji. Policija ne isključuje mogućnost da su njih dvoje planirali da se ubiju.

Kantonalni tužilac Vildana Dedić rekla je da će više detalja biti poznato nakon obdukcije.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.