Zvezdi Granda zabranjen ulazak u sve zemlje Evropske unije!

Slobodanu Vasiću zabranjen je ulazak u sve zemlje Evropske unije i to u naredne dve godine, piše Kurir.

Pevač je na spisku osoba koje nemaju pravo da slobodno putuju Evropom jer u njegovom pasošu nije bilo mesta da se udari pečat kad je išao na nastup, što je inače zakonom kažnjivo. Naime, njega je policija u januaru na aerodromu u Cirihu zadržala i nije mu dozvolila da napusti zgradu, a prvim jutarnjim letom vratila ga je u Beograd.

Tada su mu saopštili da je Evropska unija pojačala svoje sankcije za putnike koji na vreme ne promene putnu ispravu. To znači da Sloba spada u red onih putnika čija su dobra zamrznuta i kojima je zabranjena viza.

Vasić je potvrdio ova saznanja.

- Istina je da su mi zabranili ulazak u zemlje Evropske unije na dve godine. Ne znam zbog čega su tako odlučili, ali veoma mi je bilo neprijatno kad mi je nedavno na mađarskoj granici rečeno da mi je zabranjen ulazak. Nisam ni znao da imam zabranu. Sreća da sam krenuo kolima, pa sam mogao da se vratim. Bio sam u švajcarskoj ambasadi i tamo su mi potvrdili da mi je udaren veto. Sad su mi propale tezge u inostranstvu, ali, srećom, u našoj zemlji radim punom parom. Jedva čekam da se to završi kako bih nastavio normalno da radim. Tamo ima mnogo naših ljudi koji dolaze na moje nastupe - ispričao je Sloba za Kurir.

Pogledajte još