5 stvari koje će se promeniti kada veza postane ozbiljna

Stvari se menjanju. Neke na bolje, neke postaju još ozbiljnije, ali bez brige to je sastavni deo jedne ljubavi…

Seks

Kako vreme odmiče sigurno nećete to raditi nekoliko puta na dan, svuda i satima, kao što te na samom početku. Nekad nećete imati želju, a nekad će trajati samo par minuta. Dokle god ne apstinirate duže vreme, sve je to sasvim normalno.

Muški prijatelji

Sve će ih biti manje! U ozbiljnoj si vezi i osim baš baš najboljih muških prijatelja, nećeš toliko obraćati pažnju na poznanike i trošiti vreme na ispijanje kafe sa njima. A verujemo da će se i tvoj izabranik buniti ukoliko primeti da se oko tebe mota veliki broj muških "poznanika".

Nećeš imati dovoljno vremena za sve

U ozbiljnoj vezi, imaćeš sve manje vremena za druge ljude, odnosno druženja s prijateljicama. Iako se sigurno već sada kuneš da to sa tobom neće biti slučaj, videčeš i sama kuda to ide.. Filmski maratoni, kafe, izlasci, polako će pasti u drugi plan. Potrudite se da uvek ipak nađete vreme za sebe, prijateljice i ostale male radosti...

Najgora izdanja

Događaće se i neprijatne stvari i on videćete u najgorim izdanjima, kao što te je pre viđao u najboljim. Međutim, nećeš se brinuti da će te ostaviti zbog tvog uplakanog izdanja, jer on te voli baš takvu kakva jesi.

Kompromis

Stvari za koje si rekla da nikada ne bi tolerisala, sada to hoćeš. Ne sve, ali... Kad god pomisliš kako ne bi trebalo preći preko nekih, seti se i da on pristaje na neke, za koje je rekao da nikad neće. Sve je u kompromisu!

Cosmopolitan/Nadlanu

Pogledajte još