fbpx

Neutoljena želja

Tražio je njen pogled po kafani punoj veselih, raskalašnih i znojavih ljudi. Kad bi uspeo da ulovi mačkaste zelene oči, osetio bi slatku jezu, vlažne dlanove i podrhtavanje usana. Nikada ga nijedna žena tako nije privukla na prvi pogled. Sedela je sa nekim namrštenim tipovima i očito se dosađivala. Pevušila bi uz orkestar i streljala očima okolo, tražeći nekoga ko bi je zabavio.

Tako je i ugledala njega. Bio je u velikom društvu, razigran i očito pripit, ali znala je da ju je primetio, možda zbog duge plave kose i prevelikog dekoltea za jednu neprimetnu damu. Smešili su se jedno drugom. Kroz masu ljudi, Ana je primala vibracije, slatke, požudne, nalik predigri. A sve je bilo pogrešno – počevši od mesta pa do muškarca koji je sedeo pored nje, preozbiljan za kafansku atmosferu. To joj je bio dečko, novopečeni, tek su mesec dana zajedno i još uvek je bilo vreme da je izvodi na najposećenija mesta i fascinira je visokim računima.

Nemanja je razmišljao kako bi došao do uzbudljive plavuše. Video je da pored nje sedi muškarac koji gestovima daje na znanje da je njegova. Ali strast koju je nosio u mislima mogla je da prevaziđe i tu prokletu činjenicu da je zauzeta. Osmelio se. Krenuo je kroz gomilu ljudi, prošao pored njenog stola i zagledao joj se pravo u zenice, bacajući u njih varnicu, izazov, poziv na igru. A onda je nestao u WC-u.

Sva je bila vrela. Podrhtavala su joj kolena, ali je uspela da stane na noge, izvini se društvu na kratko i odbije ponudu svog dečka da je otprati do toaleta. Polako je otvorila vrata. Nemanja ju je čekao. Povukao ju je za ruku i uveo u muški deo. Pribio ju je uza zid. Tražila je usnama poljubac ali on ju je samo gledao, pravo u oči, kao da će tako da je dovede do vrhunca. Stisnuta tela su ih bolela, žudeli su da se osete, da uđe u nju, ispuni je, da zanjiše bokovima u ludom ritmu, pa da se isprazne od neobične strasti. Podigao joj je haljinu preko kuka i pomazio između nogu. Sklopila je oči, svesna da je slast neizdrživa.

– Kako se zoveš? – prošaputao je.

– Ana.

Njegova ruka je išla na gore. Dodirnula je jednu dojku, punu, naoštrenih bradavica. Gnječio ju je nežno, lagano, sabijao uz drugu i posmatrao sopstvenu ruku u tom milovanju.
Nije više mogla da izdrži. Posegnula je za njegovim usnama. Izmakao se, igrajući se kao mačka s mišem. Pokušala je još jednom, pa još jednom, a kad je shvatila da je on izaziva, da joj namerno beži, uhvatila ga je za kosu i snažno ga privukla sebi. Bio je to vlažan, dug, lud poljubac. Osećala je kako je napaljen, njegova muškost ju je pritiskala i mamila. Posegnula je za šlicem, otkopčala ga, uvukla ruku i dodirnula nabreknutost. Zaječao je i stisnuo još jače njene grudi, kao da se za njih pridržava.

– Kako me tako pališ, a ne znam te, Ana?

Nije odgovorila. Okrenula mu je leđa, pritisla grudi uza zid, istrćila guzu nudeći mu se na način koji je odgovarao trenutku, mestu i trenutnoj strasti. Osetila je kako joj sklanja gaćice. Prsti su mu nestali u vrelini međunožja. Bila je mokra kao nikad pre.

– Molim te, uđi u mene...

Ali on je voleo to sporo. Bio mu je cilj da je tako napali da izludi, da i kod nje i kod njega traje samo nekoliko sekundi do svršavanja kad konačno uđe u nju. Zašuštao je celofan kondoma. Molila je da bude što pre, da se desi, a o posledicama i o tome koliko je sve to loše i prljavo misliće kasnije.

Neko je pokucao na vrata. Nisu odreagovali. Kondom je već polako klizio preko mesa koje je Ana iščekivala. Ali lupanje je postalo jače i upornije. Nekom se suviše vršila nužda da bi poštedeo uzbuđeni par. U tom trenutku nešto je u Ani prelomilo. Nije mogla da ide do kraja. Strah da bi je njen dečko mogao potražiti bila je poput afrodizijaka, još više ju je činila napaljenom, ali lupanje na vratima ju je treznilo, podsećalo je da u nju samo što nije ušao jedan stranac, nepoznati muškarac koji ju je uzbudio pogledom. Spustila je haljinu i naglo se okrenula.

– Moram da idem.

Istrčala je pored zajapurenog Nemanje koji je ostao sa svojim obučenim mišićem. Momak koji je lupao na vrata drsko se nasmešio kad ju je video, ali nije ga konstatovala. Vratila se za svoj sto. Dečko ju je uhvatio za ruku i začuđeno je posmatrao.

– Nije ti dobro? Jako si se zacrvenela.

Ana je spustila glavu, svesna stida ali i neutoljene gladi za seksom.

– Nije mi najbolje. Molim te da idemo odavde.

Nakon par minuta mimoišla se s Nemanjom koji je upravo izlazio iz WC-a kad je ona napuštala kafanu. Pogledi su im se ukrstili i oboje su znali da će se jednom ponovo sresti, ali da taj put neće dozvoliti da ih išta zaustavi.

http://lisa.burda.co.yu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.