Razvodi se Dejan Bodiroga!

Dejan Bodiroga, jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, odlučio je da okonča brak sa bivšom manekenkom Ivanom Medić, kojoj se na večnu ljubav zavetovao 2003. godine, nezvanično saznaje „Alo!“.

- Kriza u njihovom braku traje mesecima, ovo je prva godina da praznike nisu proveli zajedno kod Dejanovih roditelja u Zrenjaninu, što je bio prvi signal da nešto nije u redu. Tada se samo košarkaš pojavio sa sinom Nikolom.

Dugo su razgovarali i pre i nakon toga, ali očigledno je da više ne gledaju istim očima na život, zbog čega se konstantno prepiru. Kao zreli i odgovorni ljudi, shvatili su da to nije samo obična kriza jer traje predugo, zbog čega su odlučili da se rastanu. Koliko sam upućen, dogovorili su se da to bude sporazumni razvod i trebalo bi da predaju zahtev sudu. Oni ne žele da se sazna za probleme u njihovom braku - kaže naš izvor blizak košarkrašu.

Kada smo juče pozvali Dejana da ga pitamo da li su naše informacije tačne, bio je iznenađen našim pitanjem. Prvo se nasmejao, pa je rekao:

- Ne znam šta bi sad trebalo da vam kažem. Ne znam odakle vam ta informacija. To nema veze sa pameću. Kod nas je sve u redu, nije tačno da se razvodimo - kratko je istakao Boidroga, koga smo prekinuli tokom jednog sastanka.

Podsećanja radi, on i Ivana venčali su se 13. jula 2003. godine. Kruna njihove ljubavi je jedanaestogodišnji sin Nikola. Košarkaš i manekenka godinama su važili za jedan od najskladnijih parova, jer se, bez obzira na to u kojem je gradu Dejan igrao, nisu razdvajali.

Alo/Nadlanu

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.