PERVERZNO: Slavni sportista tražio od domine da urinira po njemu

Kim Petro, plus size "gospodarica", otkrila je intersantne detalje o američkom plivaču Majklu Felpsu. Naime, ona je prošla detekror laži pre nego što je prodala priču "National Enquireru".

Ona tvrdi da ju je Felps kontaktirao preko oglasa u februaru 2013. Oni su navodno dogovorili "sastana" za cenu od 900 dolara.

Plivač joj se preko telefona predstavio kao Fabijan Maraskiulo, muzički producent iz Majamija, koji je blizak sa Felpsovim dobrim prijateljem, reperom Lil Vejnom.

(old_image)

- Kada je rekao da popijem vode pre nego što dođem u hotel, znala sam šta to znači. A pošto bih ionako morala u toalet, što ne bih bila plaćena za to - rekla je domina.

Kada je stigla u hotel, Felps je skinuo majicu i šorts ispod čega se nalazio oskudan ženski donji veš.

- Pušili su malo trave i prešli na stvar. Nadvila sam se nad njega na krevetu i urinirala po njemu. Kada sam završila pitao je da li je u redu da zadovolji sebe. Naravno da ću malo da prilagodim pravila za poznatog Olimpijca, tako da je skinuo svoje gaćice - opisuje Kim.

Tada je primetila da ima vezanu traku oko genitalija.

Dodala je i da ga je odmah prepoznala i pokazala je novinaru broj telefona koji je zaista pripadao Felpsu.

To je bio njihov jedini sastanak.

Od tada, Felps se trudi da dovede život u red. Ponovo vredno radi na vraćanju u formu kako bi mogao da se takmiči, a upravo se verio misicom.

Izvor: gawker.com / nadlanu

Pogledajte još