5 stvari koje niste znali o Čarliju Šinu

Hollywood Reporter objavio je nekoliko odlomaka iz Krajerove biografije "So That Happened", a ovo je nekoliko stvari koje nismo znali o Šinu

1. Šin je izuzetno iskusan sa prostitutkama, a raspolaže i "prostitucijskim mudrostima"

"Razgovarali smo o prostitutkama. Rekao je da prostitutkama ne plaćaš da dođu u tvoju kuću, plaćaš im da odu. Očito je razmišljao o tome".

Inače, Šin je već u nekoliko intervjua otkrio da je njegovo prvo iskustvo s prostitutkama bilo još u srednjoj školi.

2. Ima kolekciju fotografija vagina

"Tada mi je, valjda kako bi to dokazao, pokazao fotografiju vagine koju je on napravio. Uvek se radilo o prekrasnim vaginama, ali jednom se morate zapitati zašto samo ovo, a ne i ostatak osobe?

Šta uopšte reći u tom trenutku? Hvala na fotkama vagine? Koliko je dugo viđaš? Molim te, reci mi da je bila budna".

3. Jednom je raskinuo sa devojkom jer nije bila za seks u troje

"Pitao sam ga kako su raskinuli, a Čarli mi je rekao da je hteo da u krevet pozove još jednu devojku i da nije bila oduševljena idejom. Pogledao me ravno u oči bez trunke ironije i rekao: 'Pripazi na takve stvari'".

4. Obožava fore o silovanju

"Čarlie mi je poslao poruku: 'Hvala buraz. Jebo te, kako loš dan... Večeras sam leteo kući. Pokušaću da te nazovem u toku vikenda. Silovanje pod tušem je bilo loše, ali hrana je bila dobra. Ekipa za frizuru i šminku stigla je prekasno".

5. Menadžeri Čarlija Šina nisu znali šta rade

"Znao sam da Čarlie, iako je dobar glumac i izuzetno pametan čovek, nije imao pojma kako da organizuje predstavu uživo. Čak i kad nije bio nadrogriran. No, mislio sam da oko sebe, u tom moru menadžera i prilepaka, ima barem jednu osobu koja zna šta radi. Ispada da nisam bio u pravu. Prvih nekoliko predstava ličilo je na situaciju u kojoj gomila šupčina plaća narkomana i teraju ga da pleše kao majmun".

Nadlanu / izvor: index.hr

Pogledajte još