Rođendan kao BOMBONICA

Čvrsto sam odlučila da ne želim da budem jedna od tih majki koje će dane provoditi u kajanju za šansama što se više nikada neće vratiti. Rešila sam da svom detetu maksimalno ulepšam detinjstvo. Svi dobro znamo da za decu nema radosnijeg događaja od rođendana. S obzirom na to da je igraonica postala prostor u kome se najčešće slave rođendani, ja sam odlučila da odem korak dalje i taj svakako veseo ambijent učinim ČAROBNIM. Ostalo je još samo da pronađem najbolji način za realizaciju.

(old_image)

Moja dobra prijateljica slavila je četvrti rođendan ćerki i bila je oduševljena kako su tekle pripreme. Tvrdila je kako je pronašla savršeno mesto na kom su uspeli da urade i više od onoga što je zamislila. "Kao da su mi pročitali misli. Spojili su balet i slatkiše i napravili kutak za moju devojčicu". Rekla sam joj kako rođendansku tortu mogu da poručim na nekoliko mesta u gradu ali da maštam o čarobnom i magičnom, a sama torta koliko god da je lepa i bombastična nije mogla da izazove takav efekat.

(old_image)

Priznajem, jedna od onih nepoverljivih majki sam koje misle da za njihovo dete ništa nije dovoljno savršeno. Znajući za tu moju "boljku" prijateljica mi je predložila da odem sa njom i uverim se sama u ono što govori. Istina je da čarobno nije tako lako oživeti iz sveta mašte ali da nije nemoguće uverila sam se kada sam kročila u „Bombonicu”.

(old_image)

Kreativni tim ove prodavnice slatkiša pripremao je rođendan njene ćerke i postarao se da svaki detalj na ovom važnom događaju bude savršen: od postavke slatkih stolova, preko izrade slatkih buketa, pa sve do pakovanja poklona. Torta je, ipak samo jedan deo ovog savršenog mozaika. Na ovom mestu zaista umeju da ožive čaroliju!

(old_image)

Buket od lizalica? Morala sam da saznam ovaj slatki recept! „Bombonica” je odlučila da mi otkrije ovu malu tajnu! "Jedino što vam treba je lepa saksija ili neka adekvatna posuda za ovu priliku, mnogo lizalica i jedna lopta od sunđera ili stiropora. Loptu smestite u saksiju, a onda počnete da ubadate lizalice – od samog vrha lopte ukrug." Jednostavno, zar ne? U Bombonici izgleda sve tako jednostavno i sve je moguće.

(old_image)

Otkrili su mi i to da ne postoje dva ista rođendana jer svako je dete priča za sebe. Prava je umetnost oživeti maštu jednog detinjstva ali u "Bombonici" su umeli da otkriju želje male ali i velike dece. Roditelji su ti koji rođendanska slavlja dožive jednako dirljivo i emotivno kao i deca.

Kada su završili sa svojom misijom bila sam oduševljena. Jednostavno sam ostala bez teksta jer sve je bilo savršeno! Preostalo mi je samo da se zahvalim prijateljici što me je ubedila da dođem kao i da zamolim kreativni tim "Bombonice" da ostvare moj san u ovoj fabrici snova.

(old_image)

Bombonica” je ostvarenje jednog davnog dečjeg sna. O baš ovakvoj prodavnici je sanjao jedan Uroš, a sad kao 24-godišnjak nalazi se na čelu ove slatke kuće i ostvaruje snove mnoge dece, ali i roditelja.

Pogledajte još