Ana Marija plakala u kafani

Ona sa još tri drugarice stigla je oko 23h i smestila se za sto do bine, odmah su počele da naručuju alkohol, a kako je već poznato Ana Marija pije samo vodu pa je tokom cele večeri za razliku od drugarica ona pila sve vreme samo vodu.

Malo iza ponoći njen brat pevač city recordsa Marko Žujović počeo je da peva pesmu "Prokleta je Amerika"i okrenuo se ka njoj gde je ona kako smo videli krenula da plače. Nju je pogodila pesma a pogotovo stih "Šta mi vredi tvoja slika kada oca nemam ja". Dok su svi prisutni gosti kafane mislili da ona plače zbog bivšeg Vladimira Stanojevića od koga je pre mesec dana dobila batine,ona je zapravo plakala zbog svog oca.

"Ana Marija nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, on živi u Americi i nije u kontaktu sa ćerkom a ni sa svojom suprugom. Takođe njen otac je nije ni pozvao kad se sve ovo izdešavalo sa Vladimirom Stanojevićem zbog čega Ana Marija puno pati.Njena majka je sve vreme bila uz nju vodila je po lekarima i brinula o svom detetu za razliku od oca", priča jedna od Ana Marinijih drugarica.

Fitnes prvakinju ta pesma uvek pogodi pogotovo kad je peva njen brat od strica kojem je otac umro pre dve godine.

"Tačno je da me je pogodila pesma ali ne bih da pričam o svom ocu sa kojim nisam u kontaktu. Moj pokojni stric, Markov otac mi je bio kao tata pa me je to dodatno pogodilo kad sam čula kako Marko peva."Iskrena je bila fitnes instruktorka koja je u kafani "Sipaj ne pitaj" ostala do jutra i odlično se provodila iako je pila samo vodu.

Pogledajte još