NA METI Marijanu Mićić proganja manijak

Naime, nepoznata osoba već drugi put grebe njen i automobil njenog dečka Miloša. Uz to ostavlja uvredljive poruke zbog kojih mlada glumica strahuje za vlastitu bezbednost.

- U novembru sam imala jednu premijeru u UK „Vuk Karadžić“ i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu izgrebao ukrug. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom i na istoj visini, napisao na mojim kolima, pa je onda i moj automobil izgrebao ukrug. Dakle, to je neko ko zna za premijere i da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta. Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije. Na primer, taj neko bi mogao da me klepi štanglom u glavu kad sledeći put krenem na probu - napisala je Marijana na Fejsbuku.

Kada smo je nazvali i upitali na koga sumnja, kratko je rekla:

- Tačno je sve što sam napisala. Ništa više ne smem da kažem jer sam stvar prijavila policiji - rekla je Marijana za „Blic“.

Pogledajte još