Vin Dizel predstavio Etihadov avion "Paklene ulice 777"

Glumac i producent Vin Dizel bio je prisutan kad je Etihadov let 171 stigao iz Abu Dabija kako bi započeo globalnu konferenciju za novinare i svetsku premijeru „Paklenih ulica 7“.

U čast franšize, Paklene ulice 777 će leteti na direktnoj liniji od Abu Dabija do Los Anđelesa, koju je Etihad otvorio u junu 2014. Ova avio kompanija je takođe sponzor svetske premijere „Paklenih ulica 7“ koja će se održati u Los Anđelesu 1. aprila.

Film “PAKLENE ULICE 7“ (FAST&FURIOUS 7) će u našoj zemlji biti premijerno biti prikazan 1. aprila u bioskopima CINEPLEXX UŠĆE, CINEPLEXX DELTA CITY, RODA, TAKVUD, ARENA (NOVI SAD), CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA, KUPINA FILM (NIŠ), VILIN GRAD (NIŠ), ART (SUBOTICA), EKRAN (SOMBOR) I CINEPLEXX MNE DELTA CITY (PODGORICA)

Od 2. aprila, ovaj napeti akcioni triler stiže i na redovne bioskopske repertoare.

Kad su Ujedinjeni Arapski Emirati ponudili da se u mitologiju serijala uključe i zapanjujuće lokacije i elementi, Abu Dabi je postao jedna od ključnih lokacija gde se snimao 7. nastavak. Tokom dve nedelje snimanja u aprilu 2014, ekipa je boravila na lokacijama izvan Abu Dabija u pustinji Liva, kao i u centru grada, u džamiji šeika Zajeda, holetu Palas, na stazi formule 1 „Jas Marina“ i u Etihad kulama. S obzirom na fenomenalni izgled Abu Dabija, snimci iz vazduha su bili obavezni.

Etihad je jedna od avio-kompanija koja se najbrže razvija i koja dosta ulaže u inovacije,“ kaže Piter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad aviokompanije. „Drago nam je što sarađujemo sa Univerzalom, organizacijom koja deli naš duh inovacije i promena u svetu zabave i što smo predstavili naš novi, brendirani Boing 777 u duhu podrške franšizi 'Paklenih ulica' i filmu 'Paklene ulice 7', koji ima premijeru sledećeg meseca i prikazuje dom naše avio-kompanije, Abu Dabi.

Kad smo počeli snimanje filma 'Paklene ulice' 2000, da ste mi rekli da ćemo jednog dana imati naš logo na ogromnom avionu, rekao bih vam da ste ludi,“ kaže producent Nil H. Moric. „Čast nam je što je Etihad naš partner na ovom veoma ličnom filmu i zahvaljujemo se ljudima Ujedinjenih Arapskih Emirata na ljubaznosti i gostoprimstvu koje su nam pokazali tokom trajanja snimanja.

Pogledajte još