Nova srpska multiplejer igra na svetskom tržištu

Kako bi podržali ovaj ambiciozan projekat COFA Games tima iz Beograda, potrebno je da glasate na Awakening of Heroes stranici putem vašeg Steam naloga. U pitanju je igrica nastala po uzoru na popularne MOBA igre (poput League of Legends), koja zahvaljujući svom zanimljivom i šaljivom pristupu, nastoji da igračima pruži nešto drugačije iskustvo u svetu MOBA igara.

U razgovoru za Netokraciju, CEO COFA Games, Nikola Mitić, podsetio je na karakteristike igre koja je odnela pobedu na beogradskom izdanju Casual Connect konferencije, jednog od najvećih događaja posvećenih indie igrama:

Humor i lakoća igranja približavaju igru širokom spektru igrača koji traže kratke, opuštene i dinamične partije. Takođe, tu je i izgradnja naselja u prigejmu koja je u interakciji sa događajima u samoj areni. Zahvaljujući power up-ovima, igrači mogu neočekivano da promene tok igre. Ako na sve to dodamo i interakciju sa okolinom u ingejmu, na kojoj trenutno radimo, imamo kombinaciju koja još uvek nije viđena.

Mitić dodaje da današnje pojavljivanje na Greenlight-u predstavlja veliku stvar za čitav tim, a ukoliko zajednica uputi dovoljan broj glasova ovom naslovu, isti će uskoro moći da se preuzme preko Steam-a i to u potpunosti besplatno. Eto zabave na vašem desktop ili laptop računaru!

Iz COFA Games ističu da Awakening of Heroes podržava i popularni VR set, Oculus Rift, čime se igračima omogućava da iskuse igru iz dosada neviđenih uglova, aktivirajući pritom sva čula.

Awakening of Heroes možete već danas podržati na Steam Greenlight-u i tako biti među prvima koji će ovu igru preuzeti – potpuno besplatno!

Nadlanu / izvor: netokracija.rs

Pogledajte još