Policija sprečila čoveka da skoči sa trećeg sprata kuće na Zlatiboru

Bjelaković je izvršitelje koji su jutros došli u pratnji policije pokušao najpre da ubedi da je kuća njegova, ali kako u tome nije uspeo oko 10.30 se popeo na treći sprat. Izašao je na terasu, prekoračio ogradu i nad ambisom zapretio da će da skoči ukoliko se plenidba ne obustavi

Bjelaković je pretio samoubistvom sa balkona visokog devet metara, zbog dolazaska sudskih izvrištelja sa namerom da mu zaplene apartmansku kuću površine 800 kvadrata.

(old_image)

Bjelaković je izvršitelje koji su jutros došli u pratnji policije pokušao najpre da ubedi da je kuća njegova, ali kako u tome nije uspeo oko 10.30 se popeo na treći sprat. Izašao je na terasu, prekoračio ogradu i nad ambisom zapretio da će da skoči ukoliko se plenidba ne obustavi.

Jedan od policajaca je uspeo da ga ubedi da se vrati i ponovo sedne za sto sa izvršiteljima. Zatim je došla hitna pomoć koja je pregledala Bjelakovića. Međutim, nešto iza podne, Bjelaković je ponovo izašao na balkon i zapretio samoubistvom. U jednom trenutku šestorica policajaca su iz sobe istrčala na terasu, munjevito zgrabila čoveka i prenela ga na sigurno.

Ponovo je došla hitna pomoć koja je Radetu Bjelakoviću predložila da se smesti na psihijatriju, ali je on to odbio tvrdeći da nije psihijatrijski bolesnik, već da je njegovu reakciju izazvala nezakonita plenidba kuće.

Ćerka tvrdi da ih niko nije obaveštavao o dugu Prema rečima ćerke

S.B. na čije ime su prepisani apartmani, oni nisu bili obavšteni o dugu, a kako kaže, na ljude od 70 godina je došlo 3 izvršitelja i 15 policajaca. "U pitanju je hipotekarni kredit, ali nas banka ništa nije obaveštavala. Samo su dodelili novog vlasnika, koji je zamenio brave. U pitanju su apartmani vrednosti 1.500.000, a oni su procenili na 235.000", navodi vidno potresena S.B.

Nadlanu / Izvor: Kurir

Pogledajte još