Život u Plejbojevoj vili nije sjajan: Razmišljala sam o samoubistvu

Holi Medisom je u svojoj biografiji "Down The Rabbit Hole: Curious Adventures And Cautionary Tales Of A Former Playboy Bunny" opisala kako je zapravo živeti kao jedna od devojaka Hjua Hefnera.

Us Weekly objavio je delove teksta u kojima Holi otkriva da je znala biti toliko depresivna da je čak razmišljala o samoubistvu.

"Život u zloglasnoj Vili uopšte nije bio san već noćna mora. Nakon što je izgubila identitet, osećaj da nešto vredi i svaku nadu za budućnost, Holi se našla u kadi, razmišljajući o samoubistvu", piše u knjizi.

U knjizi otkriva kako su "ugnjetavanje, stroga pravila i manipulacije" česta pojava, baš kao i neprestane borbe s ostalim ambicioznim zečicama koje će učiniti sve da zabiju nož u leđa.

(old_image)

Holi danas ima 35 godina i uz Bridžet i Kendru jedna je od tri plave lepotice koje su se proslavile zahvaljujući showu "The Girls Next Door" koji je sa snimanje završio još 2010.

"Uzbuđena sam što ću s ljudima podeliti svoja iskustva van i unutar Plejbojeve vile. Mislim da će moje priče iznenaditi ljude i radujem se što ću podići veo tajne i rešiti neke nedoumice vezane za moj život", rekla je Medison za Us Weekly.

U knjizi otkriva i niz detalja o seksu, drogama, zlostavljanju, zloglasnim žurkama i životu s ostalim zečicama.

index.hr/nadlanu

Pogledajte još