LEZBO AKCIJA U PAROVIMA: Lizanje, štipkanje i simulacija seksa

Devojke u „Parovima“ su očito rešile da iskoriste sve čari rijalitija, pa su zabavu koju su do sada priuštile samo muškarcima upriličile i sebi.

Naime, Jovana Tomić, poznata kao Matora, naskočila je na Ružicu i Mimi Oro, pa su se sve tri našle u do sada neviđenoj lezbo akciji.

Naime, Matoru od samog ulaska u rijaliti prate spekulacije ukućana da je zainteresovana za ženski pol, kao i da provokativnu Ružicu želi da osvoji od prvog dana. Međutim, nagađanja ukućana je nisu sprečila da sprovede akciju koja do sada nije viđena.

(old_image)

Nakon žurke, Ružica i ona su nastavile da se vesele same i ubrzo su počele da se miluju, a Matora je gurala glavu u njene grudi i međunožje. Pošto modelsica u tom trenutku više nije bila raspoložena za igru, Matora je prešla na „lakšu“ metu. Uhvatila je Mimi Oro, koja je odmah podigla nogu i počele su da simuliraju seks. Matora je zaronila u njene grudi, a starleta je nastavila sa vrckanjem.

Međutim, Ružicu je očigledno poneo njihov performans, pa je rešila da i ona uskoči u akciju, te je naskočila na Jovanu, koja je već bila preko Mimi Oro. Sve tri su se dodirivale i štipkale, a Matora je lizala starletine grudi. Vidno pripita, ona je zatim legla na pod da bi je modlesica ponovo zaskočila.

Izvor: Alo

Pogledajte još