Majka Jelene Golubović: CUCA JE NERVNI BOLESNIK!

- Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a kao što vidite, ona se od takvih samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce - rekla je Svetlana. Kako je Golubovićeva bliska sa Macom Diskrecijom, zanimalo nas je šta Svetlana misli o njoj.

- Meni je žao te devojke. Ako je istina da radi sve i svašta da bi prehranila porodicu, iskreno je žalim. Svako bira na koji će način da zaradi - rekla je Golubovićeva i istakla da smatra da je Maca favorit.

- Po komentarima koje čujem, rekla bih da je Maca prvi favorit, pa tek onda moja Jelena. Zbog toga su njih dve uvek nominovane i biće do kraja. Ostali su očigledno glupi kad to ne shvataju, ali neću ja da im otvaram oči. Mržnja ih je zaslepila, ne vide šta rade - zaključila je Svetlana.

Inače, do okršaja između ukućana je došlo kada su Maca Diskrecija i Jelena udarale nogama u ogradu bazena i to je Cucu toliko isprovociralo da se zaletela ka Jeleni u nameri da se fizički obračuna.

- Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Nemoj da ti je*em sve po spisku sad. Mene nećeš zadržati, ja ću joj mozak otkinuti - siktala je Cuca dok su je takmičari udaljavali od Golubovićeve. Nakon toga je Jasmin uskočio u bazen i namerno isprskao glumicu, zbog čega je ponovo došlo do rasprave između nje i Cuce.

Pevačica je u tom trenutku nasrnula na Jelenu i pljunula je pred svima. Do zaključenja ovog broja, produkcija nije reagovala na Cucino ponašanje, te nam ostaje da vidimo šta će se dešavati tokom današnjeg dana.

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još