Leskovac: Maskirani napadači premlatili goste kafića

KAFIĆ "Safari" u centru Leskovca bio je u ponedeljak, oko podneva, poprište tuče u kojoj je teške telesne povrede zadobio A. M. (30) iz ovog grada.

On je sa prijateljem sedao u bašti kafića kada su na njih iznenada nasrnula najpre dva maskirana napadača, a kasnije, prema nezvaničnim informacijama, još dvojica mladića. Imali su fantomke odnosno marame na glavi, a posle nekoliko minuta su se razbežali. Pretučeni mladić je zbrinut u leskovačkom Urgentnom centru sa povredama glave, grudnog koša i kolena. Motive ovog nesvakidašnjeg obračuna u centru grada još uvek niko ne može ni da pretpostavi.

- Sve se dogodilo iznenada. Video sam kako dvojica maskiranih napadača nasrću na goste koji su sedeli za stolom uz prolaz kroz park, odakle su se u tuču umešala još dvojica mladića. Meta im je bio jedan od gostiju koji je pokušavao da se brani, dok su ga udarali rukama i nogama gde god su stigli - priča jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama na licu mesta je policija pronašla nož. Povređeni mladić nema ubodnih rana, a nakon ovog incidenta niko sa takvim ili drugim povredama u tuči nije zatražio pomoć lekara. U Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice A. M. je primljen sa više hematoma na glavi, povredom grudnog koša i kolena.

- Sve povrede su nanete rukom ili nekim tupim predmetom. Predstoji nam dodatna dijagnostika. Povređeni se žalio da je povraćao prilikom transporta u bolnicu, pa ćemo uraditi skener glave kako bismo proverili ima li unutrašnjih krvarenja. On je zasada stabilno - kazao je dr Tomislav Grujeski, specijalista Urgentne medicine.

Nadlanu / izvor: novosti

Pogledajte još