I to je moguće! 5 načina da i sa kondomom uživate u seksu

U prvih mesec dana veze, 50 odsto ljudi prestane sa korišćenjem kondoma, dok 62 odsto isto to učini nakon dva meseca zabavljanja, navodi se u istraživanju sprovedenom na muškarcima i ženama, starosti između 18. i 34. godine, koje je sproveo "Trojan", poznati brend kondoma.

Predstavljamo vam 5 načina koji će učiniti vaš seks boljim:

1. Pomoći će vam da se opustite

Svi znamo da stres može da upropasti seks, ali ono što niste znali jeste da seks bez kondoma stvara stres. Zabrinutost zbog neželjene trudnoće utiče na kvalitet seksa i zbog toga nećete moći da se opustite i prepustite uživanju. Istaživačka studija iznela je podatak da 50 odsto žena ne može da se opusti tokom seksa ukoliko ne koristi zaštitu.

2. Koristite ih da začinite predigru

Predigu možete učiniti još zanimljivijom ukoliko ste slobodni i malo maštoviti. Predlažemo ženskoj populaciji da kondom mogu usnama staviti partneru i na taj način učiniti seks još zanimljivijim.

3. Produžiće odnos

Taj mali nedostatak direktnog kontakta, zapravo može biti koristan za vas. Muškarci koji su skloni preranim ejakulacijama ili oni koji žele da uživaju duže u odnosu, trebali bi da koriste kondom, jer će zahvaljući njemu odložiti ejakulaciju i imati produžen učinak i plezir.


4. Mali trik koji će vam priuštiti neverovatno iskustvo

Dodavanjem kapi lubrikanta u unutrašnjost vrha kondoma će poboljšati osećaj tokom odnosa.

5. Upotreba kondoma kao poštovanje prema partneru

"Trojan" studija je pokazala da muškarci koji kupuju i koriste kondome, su daleko odgovorniji i oni će se pre dopasti ženama , nego muškarci koji o tome ne vode računa. Korišćenje kondoma je stvar poštovanja.

Izvor: Blic žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.