Sjajne predstave u aprilu u Teatru 78

PORODICA KREMENKO

Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod baka Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok“ ples? Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, možemo li biti romantični i nakon dvadeset-trideset godina braka? Otkrićete ako sa mališanima pogledate najnoviju avanturu porodice Kremenko – Ljubavni jadi malog Bam-bama.
Ovo je priča o odrastanju, prvoj simpatiji, prvom poljupcu, prvoj ljubavi. Ali i priča o tome da ceo život treba da se trudimo da iznova osvajamo srce drage osobe.

Tekst i režija: Lazar Dubovac
Igraju: Marijana Dugalić, Nemanja Janičić, Ammar Mešić, Anđela Popović.
Scenografija: Tanja Žiropađa
Kostim: Tatjana Cvjetković
Muzika: Branko Kovačić
Koreograf: Ivana Dubovac

(old_image)

UŠEĆERENA PEPELjUGA

Pepeljuga je svima dobro poznata bajka, ali Ušećerena Pepeljuga, koja živi i radi u poslastičarnici „DVOR“ je nešto sasvim drugo. Ona vredno sprema razne ukusne kolače, naročito puslice. Njene zle sestre, Lenja pita i Šampita, uporno se trude da joj otežaju rad, a pritom halapljivo jedu njene kolače. Maćeha Profiterola, netrpeljiva i okrutna, zabranjuje Pepeljugi da izlazi i da se druži. Međutim, šarmantnog princa Mafina, očara Pepeljugina vrednoća i požrtvovanost, čak i pored sjaja i bogatstva njenih Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života. U Teatru 78 ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica!

Scenografija za ovu predstavu je u vidu velike poslastičarnice vodi nas u jedan novi slađi svet.

Režija i tekst:
Mina Aleksić

Igraju:
Marijana Dugalić/Jelena Jokić, Jelena Velkovski, Dragana Nenadić, Aleksandar Raičević, Svetlana Sretenović

Produkcija:
Teatar 78

Pogledajte još