Strelac od četvrtka u bioskopima!

Akcioni triler Pjera Morela sa Šonom Penom u glavnoj ulozi pripoveda ljudsku priču o donošenju pogrešnih odluka ali i o bratstvu i junaštvu!

Maestralni Šon Pen se vraća na veliko platno u akcionom ostvarenju koje će vas ostaviti bez daha. STRELAC je akcioni triler visokog kvaliteta koji će Vam zasigurno pružiti vrhunsku dvočasovnu bioskopsku zabavu.

Dok je bio na zadatku sa svojim timom snajperista Džim Terier strelac broj jedan u timu ubija ministra rudarstva i energetike vlade u Kongu, ključne trgovinske grane u toj zemlji. Ovaj čin lokalnoj vlasti zadaje velike probleme za ostvarivanje ciljeva. Terijer je nekoliko godina kasnije prinudjen da se vrati u Kongo...ali za petama mu je vojni eskadron plaćenih ubica koji imaju samo jedan cilj...a to je da Terijera liše života.

Strelac predstavlja prvi akcioni film Šona Pena, a po mišljenjima kritike slavni glumac se odlično snašao u ovoj roli i na veliko platno pored akcije doneo i kompletan lik Džima Terijera. Baziran po istoimenom romanu, Pen je dugo razmišljao da li da prihvati ulogu bojeći se da li će na pravi način ovekovečiti lik Džona Terijera u ovom ostvarenju. Pored Pena zapaženu ulogu je ostvario i Havijer Barden koji se u ovom filmu pojavljuje u ulozi negativca Feliksa.

Film je u domaćim bioskopima od četvrtka 26. marta!

Pogledajte još