Noć u Beogradu: U nesrećama 16 povređenih

Ni jedna osoba nije teže povređena i niko nije vožen na reanimaciju, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna od deset saobraćajnih nezgoda desila se dva sata posle ponoći na pančevačkom mostu, kada je auto sleteo sa mosta u žbunje i tom prilikom povredjen su tri ženske osobe.

Ženske osobe stare 21 godinu, 30 godina i 32 godine su sa povredama glave i hemodinamski stabilne prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 122 puta od čega 20 puta na javnom mestu.

U 19.04 sati na kraju Brankovog mosta, na semaforu pre tržnog centra Ušće, u smeru ka Novom Beogradu, 36-godišnji pešak zadobio je razderotinu glave.

U 19.22 časa u Ustaničkog ulici, kod restorana "Pilence", 12-godišnja devojčica je zadobila je povredu donje vilice.

U 19.24 u Mileševskoj ulici ispred broja 40 dogodio se udes u kome su učestvovale dve ženske osobe -31-godišnja žena i devojčica od 11 meseci koje nisu imale vidljive povrede. Odrasla osoba je odbila transport u bolnicu.

U 22.13 sati u Bulevaru despota Stefana ispred broja 42 muška osoba od 62 godine zadobila je tupu povredu grudnog koša.

U 22.28 časova u ulici Despota Stefana ispred broja 37 muškarac od 36 godina, u svojstvu vozača, zadobio je razderotinu glave i bio je konfuzan, nije bilo jasno da li je alkoholisan.

U 22.43 Hitna pomoć je došla po pozivu na Stari novosadski put, na semafor posle skretanje za Zemun polje. Macura je rekla da nije bila u pitanju saobraćajna nesreća i da nikome nije bila potrebna pomoć.

U 00.29 na uglu ulica Marka Čelebonovića i Dr Huga Klajna povređene su tri osobe.

Muška osoba od 46 godina zadobila je povredu istegnuća vrata, ženska osoba od 35 godina zadobila je povredu istezanja vrata i ženska osoba od 23 godine zadobila je tupu povredu grudnog koša.

U 00.50 časova na uglu Gandijeve i Zemunske ulice muška osoba od 53 godine u svojstvu pešaka zadobila je tupu povredu glave, povredu u vidu razderotine desne potkolenice i stopala i povredu razderotine desne sedalne regije.

U 01.59 na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, 21-godišnja devojka u svojstvu putnika zadobila je otok i modricu na čelu.

U 02.16 dogodila se saobraćajna nezgoda na Pančevačkom mostu, u smeru ka Beogradu, kada je automobil sleteo sa mosta i pao na žbunje. U vozilu su bile tri ženske osobe koje nisu zadobile povrede teške prirode.

b92/nadlanu

Pogledajte još