Formula koja vam se neće dopasti: Matematičari otkrili tajnu ljubavi

Doktorka Hana Fraj tvrdi da su matematičari pronašli formulu za pravu ljubav, a sve su to objavili u njenoj knjizi "Matematika ljubavi".

Samo neki od saveta koji se nalaze u ovoj knjizi ističu kako osoba u potrazi za ljubavlju ne bi trebalo da sakriva delove tela oko kojih je nesigurna, a bilo bi poželjno i da traže ljude koji nisu bili previše bolesni u detinjstvu.

"Razlog za to je što svakom prehladom i bolešću, ljudi postaju ružniji. Bolest im jednostavno deformiše lice i postije asimetrično", ističe doktorka.

Matematičari su takođe predožili da se osoba okruži ružnijim prijateljima od sebe, kako bi jasno došli do isticaja njegovi kvaliteti, a ne treba ni ulaziti u ozbiljnije veze pre 22. godine.

U knjizi se takođe navodi i kako da povećate svoje šanse da osvojite neku devojku koja vam se sviđa. "Morate da razmišljate drugačije od drugih. Ako ste ćelavi, nemojte da nosite kapu, pustite da vas ta ćela definiše. Samim tim ćete dobiti na samopouzdanju i istaknuti se od drugih".

Doktorka Fraj savetuje da se udate/oženite za prvog boljeg partnera na kog naiđete i to nakon što ste se već zabavljali sa ljudima 37 odsto vremena vašeg života. "Kada konačno uđete u brak, pratite teoriju "pozitivne formule". To znači da je potrebno da razgovarate sa partnerom o svemu i da ne dozvoljavate obične gluposti da se gomilaju i prave lavinu", savetuje Fraj.

"Ljubav, kao i većina stvari u životu, je puna formula i matematičara koji ih proučavaju. Međutim, ako odlučite da volite svim srcem, ne postoji formula koja tu pomaže", zaključila je ona.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.