Posrnula penzionerka iz Niša: Baka diler krila drogu u frižideru

UKUPNO 19 paketa heroina, težine 891 gram, penzionerka Mirjanka S. (68), uhapšena u Nišu, krila je u kuhinji. Inspektori koji su, kako “Novosti” saznaju, upali u njen stan po dojavi drogu su pronašli u frižideru, fiokama radnih stolova, kuhinjskim elementima pa i u kanticama od senfa i majoneza! Policija je u njenom stanu pronašla i četiri džointa sa, kako se sumnja, marihuanom, dok su na četiri vagice za precizno merenje osim heroina, nađeni i tragovi kokaina. Baka se brani ćutanjem.

Prema navodima iz istrage, pronađeno je i 250 evra, za koje sumnja da su pribavljeni preprodajom droge. Sumnja se da je Mirjanka drogu nabavljala od zasad neidentifikovane osobe, a potom, heroin, vredan desetak hiljada evra, premeravala, miksovala, pakovala i dalje prodavala. Kada su inspektori ušla u njen stan, bili su u šoku.

- Iako smo imali nalog, Mirjanka nam nije dozvolila da joj pretresemo dom dok ne stigne njen advokat. A potom je mirno stajala i bez komentara dok smo vadili drogu - navodi naš izvor iz istrage. - Posle hapšenja, osumnjičena Mirjanka S. je, po savetu svog advokata, odbila da iznese odbranu, a ćutanjem će se najverovatnije braniti i na saslušanju u tužilaštvu.

Mirjanka S. je, po svemu sudeći, nasledila “biznis” svog sina Milana S. (38), koji je pravosnažnom sudskom presudom osuđen na 4,5 godina zatvora zbog prodaje droge.

Na suđenju u niškoj palati pravde branio se da je bio primoran da diluje drogu, jer nije imao novca za lečenje svoje majke, koja je bila teško bolesna. Milan S. se od oktobra 2013. nalazi se na izdržavanju kazne u niškom zatvoru, a njegova majka je od tada živela u sama u stanu.

Osumnjičena baba diler radila je u niškoj Mašinskoj industriji, gde joj je, sada pokojni suprug bio direktor, pa je u toj firmi dočekala penziju.

Posle hapšenja, policajcima je izjavila da je penzionisana nastavnica. Međutim, u školi koju je navela da je radila negirali su da Mirjanka bila zaposlena kod njih.

HEROIN SAKRILI U NOSU

POLICIJA je pre tri dana uhapsila Nišlije M. S. (19), N. M. (19), O. J. (19), S. O. (30) i Č. I. (19), kao i D. M. (27) iz Svrljiga, koji se sumnjiče za dilovanje, posedovanje i omogućavanje uživanja narkotika.

Pripadnici niške policije su kod njih pronaši 6,2 grama heroina, a sumnja se da su već prodali 39 grama ovog narkotika.

Osumnjičeni S. O. je, prilikom nailaska policije, heroin pokušao da sakrije tako što je najlonski paketić sa 0,60 grama gurnuo u nos!

Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.