MUZIKA ZA DŽ: Evo koliko košta crnogorska svadba veka

Mićunović je imao 527 gostiju. Za hranu i piće za jednog gosta izdvojio je oko 100 evra. Dakle, on je za to dao oko 53.000 evra. Većina gostiju, uključujući i sve muzičare, noćila je u hotelu, što ga je dodatno koštalo još oko 20.000 evra. Na dekoraciju, obezbeđenje i muziku, a jedino su plaćeni „Tropiko bend“ i orkestar Miše Mijatovića, biznismen je dao još oko 7.000 evra, rekli su za Blic Crna Gora zaposleni u ovom hotelu.

Bez honorara su pevali Sergej Ćetković, Aca Lukas, Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Zoran Kalezić…


– Iznenadili biste se koliko su mi ljudi izašli u susret kada su finansije u pitanju. I zato zahvaljujem svima. Od konobara, kuvara, do uprave hotela… Svi su se potrudili da me što manje košta. Srećan sam što je bilo toliko ljudi, sve je prošlo u zabavi i veselju - izjavio je Mićunović.


Pevač Zoran Kalezić bio je među najveselijima.

- Brano mi je prijatelj čitav život i na svadbi sam bio kao gost, a ne kao muzičar. Naravno da sam otpevao nekoliko svojih pesama, jer mi je to bila čast. Andreu nisam video 12-13 godina, koliko sam bio u Americi, i mogu vam reći da je izrasla u pravog labuda. I ona i njen muž veoma su lepi i drago mi je da sam bio deo njihovog slavlja. Svadba je bila otmena, ali u isto vreme obična i normalna. Nikakvih nepredviđenih situacija nije bilo, ispričao je za „Blic“ Kalezić.

Na pitanje da li je i bakšiš bio dobar, kratko je odgovorio.

- Brano je veoma korektan i diskretan. Nije bilo vulgarnog čašćavanja i kićenja muzike!, istakao je on.

Miroslav Ilić oduševljen je kako je svadba organizovana i kaže da mu je Brano naručio pesmu „Polomiću čaše od kristala“, prenosi Kurir.rs.

- Bilo je lepo i pristojno, uživao sam na svadbi. Atmosfera je bila fina, svi su igrali i veselili se. Bila mi je velika čast da budem dio takvog skupa. Dosta pevača je pevalo, pa je program ponaosob trajao oko 45 minuta. Nisam prvi put pevao Mićunovićima na slavlju, tako da oni poznaju moj repertoar, a i ja znam što oni vole. Brano se najviše veselio uz pesme „Polomiću čaše od kristala“, „Božanstvena ženo“, „Još te nešto čini izuzetnom“ – rekao je Miroslav.

Nadlanu / Izvor: Aktuelno, Blic me, Kurir

Pogledajte još