DRAGA, PODIGNI ME: Priča o neobičnoj ljubavi

On je najsnažniji čovek na zemlji - Anton Kraft je oborio sve rekorde u podizanju tegova kad je podigao svoju četvorostruku težinu, ali sad želi da obara predrasude društva.

Naime, ovaj 52-godišnji dizač tegova je rešio da oženi svoju transrodnu devojku i smatra da mu je najveći uspeh u životu to što je zadobio njenu ljubav.

"Uživam u našoj vezi. Biti sa transrodnom osobom je fenomenalno, jer je rođena kao muškarac, pa se trudi da bude što ženstvenija."

Par je u vezi već šest meseci, i Čajna je izjavila kako smatra da je njen dragi neodoljiv "Antonovo podizanje tegova je jako seksi i on je seksi - kad imate titulu prvaka sveta u podizanju tegova, to mnogo znači."

"Nikada nisam bila sa niskim momkom, i bila sam jako radoznala. Sad mi je drago što sam mu dala prilku, on je neverovatna osoba."

Nekada bi njihova ljubav bila protiv svih pravila, ali u Floridi, gde žive, istopolni brak je dozvoljen, kako Kraft sam kaže "U suštini smo istog pola"

Njegova inspiracija i sila koja ga tera da teži ka daljim uspesima, je njegova devojka.

"Znate, mislim da većina žena koje su rođene kao žene, ne ulažu onoliko truda u svoj izgled kao Čajna. Nikad se nisam osećao bolje nego sad. Srećni smo, dobro smo, i to je sve zahvaljujući njoj."

Više o ovoj temi možete pronaći OVDE

Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.