Najbizarniji razlozi za razvod: Crtani filmovi, duhovi i pokvarene proteze!

Donosimo 10 najneobičnijih priča o razvodima koje je do sada zabeležila praksa sudija i advokata koji se bave brakorazvodnim parnicama.

Ukus za crtane filmove je ključan

Nekada svog supružnika morate da napustite, na primer, zbog lošeg ukusa u filmovima. Jedna žena iz Japana razvela se od supruga kad je otkrila da on uopšte ne voli crtani film “Frozen”.
– Ako ne razumeš šta je tako dobro u ovom filmu, s tobom kao čovekom nešto nije u redu – rekla mu je i podnela zahtev za razvod.

Ko želi da bude u braku s duhom?

Nekada u braku jednostavno nestane čarolije, a nekad je ima i previše. Jedan muškarac iz Dubaija se razveo od žene jer je tvrdio da ju je zaposeo duh. Nakon što je odbila da spava s njim, njena porodica kazala mu je da ju je zaposeo “Đin”, pa je pre nego što je zatražio razvod, sredio da se nad njom izvrši egzorcizam - bezuspešno.

Kad proteza zakaže

Nakon što je jedan nesrećni Rus saznao da je njegova žena nezadovoljna u krevetu, naručio je posebnu protezu za penis. Međutim, prilikom seksa pomagalo je otpalo, i možete da pogađate gde se zaglavilo. Uprkos njegovim obećanjima da će nabaviti novu, kvalitetniju, nije vredelo.
– Rekla mi je da joj je dosta problema "na nižim spratovima" i da želi razvod.

Brak s nimfomankom? A, možda ipak ne

(old_image)

Na kraju, ni previše dobrih stvari ljudima ne valja. To je shvatio jedan Indijac čija žena je bila nezasita u krevetu. Sudu se žalio da je bila agresivna, tvrdoglava i naređivački nastrojena i da ga je terala da pije tablete kako bi povećao svoju potenciju. A onda, sram da je bude, pretila mu je da će, ako je ne zadovolji, spavati s drugim muškarcima.

Pazi šta pišeš u imenik

Jedna Saudijka je popunila zahtev za razvod nakon što je otkrila da njen suprug u mobilnom ima sačuvan njen broj pod imenom Gvantanamo. Zamislite da vam muž "od milja" da nadimak po najstrožem američkom zatvoru? A ne bi ni saznala, da on nije greškom ostavio telefon kod kuće, a ona ga nazvala.

Kad ti brbljivi papagaj uništi život

Jedan Kinez saznao je da ga žena vara, a to mu je rekla njegova – papiga. Jadnu ženu je izdala ptica koja je stalno ponavljala “razvod”, “volim te” i “budi strpljiv”. I to nije jedini slučaj. Navodno je još nekoliko supružnika uhvaćeno u preljubi upravo zbog papagaja. Šta da vam kažemo, ako ćete da varate, prvo pustite ptice u divljinu...

Luda žena s mačkama

(old_image)

Jedan muškarac se razveo od žene nakon što je dovela 55 mačaka. Rekao je da više ne može ni da spava u krevetu, jer je prekriven mačkama, da ne može ni da jede jer mačke stalno skaču po stolu i kradu mu hranu. Ženi su njene mačke bile bitnije od braka, tako da ga je pustila da ode.

Ko još mari za higijenu?

Jedna Nemica razvela se od muža nakon 15 godina braka jer nije mogla da podnese to što je neprestano čistio i briskao po kući. Sve je podnosila sve do dana kada je suprug srušio zid. Njegovo objašnjenje je bilo da je jednostavno bio isuviše prljav i da više nije mogao da ga gleda.

Prevarila ga s konjem?
Jedan momak se razveo od supruge nakon što je na društvenim mrežama video fotografiju svoje drage kako ljubi konja. Žena je pokušala da objasni da fotografija samo pokazuje njenu veliku ljubav prema konjima, ali je odustala kad je shvatila da on vidi nešto sasvim drugo na toj slici.

Razvod pod stare dane

Par iz Italije rastao se 2011. godine nakon što je muž (99) pronašao ljubavna pisma koje su razmenjivali njegova žena (99) i njen bivši ljubavnik. Ljubavna pisma nastala su 1940. godine. No, dekica se vodio onom starom “jednom preljubnica, uvek preljubnica”.

Nadlanu

Pogledajte još