Kako da pobedimo promenljivo vreme: 3 modna trika za smenu kiše i sunca

1. Suknja i hulahopke umesto farmerki

Ovi jednostavni komadi daju vrlo trendi i moderan izgled, a s druge strane veoma pogodan za promenljive dane. Dok duva vetar ili pada kiša hulahopke su tu da vas ugreju, a kada se promole sunčevi zraci - jednostavno ih skinite. Ova kombinacija dobiće dodatni plus ako obujete čizme, koje se iz sezone u sezonu odlično slažu s bosim nogama. Dodatak u nekoj veseloj prolećnoj boji, kao na primer torba, uvek je pun pogodak.

2. Dugačka haljina i džemper

Dugačka haljina ovde dobija ulogu suknje. Idealna kombinacija za sunčane ali vetrovite dane - džemper čini da vam ne bude hladno, dok haljina leprša na vetru taman koliko je potrebno. Ukoliko pronađete modele od laganih i mekanih materijala unećete dodatne prolećne vibracije u ovaj outfit. Odličan trik za produžavanje siluete je kaiš, u koji možete uvući džemper.

3. Plavu teksas jaknu zamenite belom

Jakna od džinsa je evergreen, uvek dobar izbor za prolećnu sezonu. Izađite iz okvira, pa umesto klasične plave izaberite belu. Osvežiće vaš outfit i dati mu svetlu prolećnu notu. Glas više za belu jaknu od džinsa ide i jer nećete morati da razmišljate da li vam se nijansa jakne slaže uz nijansu farmerki. Više svetlih boja na jednom mestu nije na odmet, pa su dodaci u nekoj pastelnoj boji uvek dobrodošli.

Priredila: J.K.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.