Dačić: Glas za SPS glas za budućnost Srbije

BEOGRAD, 17. januara 2007. (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbijer (SPS) Ivica Dačih pozvao je u sredu građane Srbije da ne rasipaju glasove već da se ujedine i na izborima podrže socijaliste jer će to biti njihovo ulaganje u spostvenu budućnost.

"Pretke nećemo izneveriti potomke obrukati, a Srbija može da bude slobodna, ponosna i socijalno pravdena jedino ako se svi glasovi ujedine za SPS", poručio je Dačić na završnoj konvecnij.

On je rekao da "bauk SPS" kruži Srbijom i da bi trebalo da ga se plaše svi tajkuni, medijski magnati i ostali koji hoće da opljačkaju Srbiju.

"Srbiji je potreban Robin Hud da joj vrati sve ono što je oteto i opljačkano", dodao je Dačić.

On je obećao da će socijalisti ako dođu na vlast i dobiju dovoljnu snagu doneti novi zakon o radu zaustaviti rast cena usluga, otpuštanje radnika, sprovesti reviziju privatizacije i ponovo uvesti pravilo da zaposleni dobijaju stanove svojih preduzeća.

Kaniddat SPS za premijera Milutin Mrkonjić rekao je da su socijalisti tokom predizborne kampanje dobili od građana Srbije poruku da se drže progama ponašanja Slobodana Miloševića.

"Socijalisti su u stanju da preuzmu obavezu da narod Srbije u ponovnoj obnovi zemlje vrate na pravi put", rekao je Mrkonjić naglasivši da je to druga poruka građana upućune SPS.

Prema njegovim rečima prvi zadatak socijalista u slučaju da dođu na vlast biće povećanje broja zaposlenih.

Pogledajte još